© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Zoek je nog een leuke bezigheid voor Tweede Paasdag? Dan is de paasfair bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug misschien een leuk idee. De organisatie vertelt ons dat dit dé plek is om 'het buiten' te proeven en te beleven!

Er zijn veel stands met o.a. outdoorproducten en proeverijen, maar ook met sieraden, bloemen, lifestyle en tuinaccessoires. Je kunt er ook diverse workshops volgen. Neem gerust de kinderen of kleinkinderen mee: ook voor hen is er van alles te beleven, bijvoorbeeld schminken of broodjes bakken.

Wil je wat meer van de omgeving ontdekken? Dan kun je vanzelfsprekend een wandeling in de omgeving maken, want je kunt hier uitstekend wandelen. Er zijn maar liefst negen gemarkeerde wandelroutes, variërend van 2 kilometer tot 13 kilometer. Op deze website vind je alle wandelroutes op de Sallandse Heuvelrug.

Als je behalve wandelaar ook nog klimmer bent, dan is de paasfair nóg interessanter. NKBV Regio Oost organiseert op deze paasfair namelijk een bergsportdag met workshops, lezingen en demo's. Verder is er buiten een klimrots gebouwd, waar de demo's plaatsvinden. Er zijn verschillende stands met informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie.

Meer informatie over de paasfair vind je op de website van Staatsbosbeheer.

Deel dit artikel