© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

De vierdaagsen komen er weer aan en bij menig wandelaar begint het al flink te kriebelen. En ook bij wandelbond KWBN is de vierdaagse een 'hot item'. In navolging van vorig jaar is de KWBN dit jaar weer alle vier de dagen met een rustpost aanwezig langs de dagetappes van de Vierdaagse in Nijmegen.

Ben je KWBN-lid? Dan kun je er gratis komen uitrusten. En met het zogenaamde Pluspakket kun je je als bondslid bovendien extra laten verzorgen.

Als je je hebt aangemeld voor het Pluspakket krijg je als deelnemer tijdens iedere etappe wat te eten en te drinken. Daarbij kun je gebruik maken van overdekte zitplaatsen en kun je je laten masseren door een gediplomeerde masseur. Je kunt je voor het Pluspakket via de website van de KWBN.

Alle KWBN-leden die de Vierdaagse lopen hebben overigens gratis toegang tot een zogenaamde 'KWBN Rustpost’. Dit zijn zitplaatsen aan de route, waar elke dag een gratis snack wordt uitgereikt. Vierdaagselopers die tevens bondslid zijn krijgen automatisch een button thuisgestuurd, waarmee je toegang kunt krijgen voor zo’n Rustpost. Ook hierover vind je alle informatie op de website van de wandelbond.

Wil je weten hoe het er op zo’n KWBN Rustpost aan toe gaat? Kijk hieronder dan even naar de ‘rustpostvideo’ van de Nijmeegse Vierdaagse in een vorige editie.

Deel dit artikel