Domaine Château De Dieupart is een rustig domein gelegen nabij Aywaille met heel veel wandelmogelijkheden in de buurt, zoals bijvoorbeeld Ninglinspo en Heid des Gattes (om er maar twee te noemen). In het Domein zelf kan je overnachten op de camping, in een trekkershut of in ons zestiende-eeuwse kasteel.

In het kasteel zijn - ondanks de ouderdom - 7 comfortabele appartementen met vloerverwarming. Elk appartement kan tussen de 1 tot 8 personen ontvangen. Bovendien is er een leuke taverne met een terras op het zuiden georiënteerd, waar u o.a. van een lekker lokaal biertje kan genieten. Het station van Aywaille is op slechts 1,5 km afstand gelegen. Een supermarkt is ook dichtbij, maar eenmaal op het Domein, dan is de natuur dichterbij dan je zou verwachten. Regelmatig zal je eekhoorntjes kunnen spotten die over het Domein lopen.

dieupart 3

Op het tentenveld

Waar vind je nog het echte kampeergevoel, op een plaats in een adembenemende omgeving? Dat vind je precies bij Domaine Château De Dieupart. Ruime plaatsen, goede voorzieningen en een prachtige omgeving zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken tijdens je verblijf. Voor wandelaars en fietsers is er zelfs een speciaal tentenveld. En je kan ook in trekkershutjes overnachten.

dieupart 2

In het kasteel

In de ruim opgezette appartementen van het prachtige zestiende-eeuwse kasteel kan je uitermate comfortabel overnachten. De zeven aanwezige appartementen zijn geschikt voor 2, 2-4, 4-6 of 6-8 personen. Wil je in de toren van het kasteel verblijven? Ook dat kan. En daar vind je als extra een luxe badkamer met een tweepersoons stoomdouche en een driehoekig bad.

dieupart 1

De ligging

De omgeving heeft voor elk wat wils in petto. Het kasteel ligt aan het randje van het pittoreske stadje Aywaille en je vindt er alle gewenste voorzieningen, zoals winkels, restaurants en terrassen op loopafstand. En wil je lekker wandelen? De mogelijkheden zijn fantastisch!

Adres: Dieupart 37, 4920 Aywaille

Ga hier naar de website van Domaine Château De Dieupart

lokatiedieupart

Deel dit artikel