Voor wie toe is aan een rustmomentje kan terecht bij Carpe Diem te Dalhem in het Land van Herve in de provincie Luik. Hoeve carpe diem bestaat uit vier gezellige en goed uitgeruste vakantiewoningen.

overnachten carpediem 1

Gelegen in het noorden van de Belgische Ardennen en grenzend aan de Voerstreek zijn rust en ruimte er de toverwoorden. Je wordt er wakker met het geluid van fluitende vogels, je begint je dag met een wandeling over betoverende wandelpaden en eindigt met gezellige verhalen rond een knisperend kampvuur. Bij Hoeve Carpe Diem draait alles om het delen van mooie momenten met elkaar.

overnachten carpediem 3

Bij Hoeve Carpe Diem is alles anders; het draait er om eenvoud. Soms is minder juist meer… Een sauna vind je er niet; in plaats daarvan wordt  een pittoresk uitzicht geboden om in alle rust van te genieten. Een fitnessruimte ontbreek er ook al; er zijn immers kilometers wandelpaden om samen te verkennen. En in plaats van een bioscoop vind je er een sterrenhemel om bij weg te dromen…

Ervaar er de magie zelf en ga even weg van de alledaagse drukte. Carpe Diem is bij uitstek geschikt om samen te genieten van elkaar en van de prachtige natuur in de directe omgeving.

Adres: Les Waides 35, 4608 Dalhem in het Land van Herve, provincie Luik

Ga hier naar de website van Carpe Diem

lokatiecarpediem

Deel dit artikel