De Roek is een kleinschalig, duurzaam vakantiepark gelegen in het bos op wandelafstand van het dorp Otterlo en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Aan de bosrand staan 3 tiny houses. Verder zijn er 18 Finse bungalows en twee Boshuizen.

De drie tiny houses liggen naast een voedselbos waar je verse kruiden kunt plukken in de moestuinen. Genieten en leren van de natuur geven wij graag door aan onze gasten.

deroek 2

De Roek is een echt familiebedrijf, waar duurzaamheid al jaren een vanzelfsprekendheid is. Het is onze visie om het milieu zo min mogelijk te belasten iedere dag, en sterker nog: zelfs een handje te helpen met onze onderneming. Onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en meubels verzamelen wij tweedehands. Linnengoed van biologisch katoen wordt op droogrekken gedroogd. Zonnepanelen voorzien verschillende accommodaties van groene stroom. Iedere vrijdag wordt door het keukenteam een bio vega maaltijd van producten uit eigen tuin gemaakt. Deze kunt u bijvoorbeeld bestellen.

deroek 1

Leuk voor kinderen met gezamenlijk dierenvoeren in de ochtend, speeltuin, kinderboerderij en terras. Ook een rondje op het paard onder begeleiding. Ons terras is geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Geniet van een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart of een muffin. De bediening doordeweeks wordt verzorgd door ons Zorgbedrijf. Een gezellige en warme beleving. 

deroek 6

Op de Roek is ook een winkeltje met biologische producten en kunt u de kleine boodschappen halen, verder zijn er souvenirs en kleine lokale artikelen te vinden. In onze receptie zijn gratis boeken, spelletjes, DVD's en strips te leen. Verder op het terrein nog een mooie fotohut voor het bekijken en observeren van de dieren en natuur. U kunt hier de mooiste foto's maken. 

deroek 5

Op de Roek staat rust en ruimte tijdens uw verblijf centraal. U kunt elke dag genieten van al het moois die de natuur te bieden heeft. Alle bungalows zijn voorzien van eigen terras en tuin met voldoende privacy. Lekker in de hangmat in de tuin met een goed boek of sfeervol bij de knusse houtkachel. Wij vinden het erg belangrijk dat voor onze gasten de basis rust, ruimte en de natuur centraal staat.

Adres: De Roek Vakantiebungalows, Karweg 2, 6731 BX Otterlo, tel. 0318-591757, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar de website van De Roek Vakantiebungalows

locatiederoek

Deel dit artikel