Voor echte genieter, het gehele jaar geopend! Parkcamping de Graafschap is een kleinschalige camping van ca. 6 ha. gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen (nabij Doetinchem). De camping is gelegen in de gemeente Bronckhorst, de grootste plattelandsgemeente van Nederland.

Wie van wandelen of fietsen houdt kan zijn hart ophalen in de cultuurhistorische Achterhoek.  Een bezoekje aan één van de Hanzesteden; Doesburg of Zutphen mag dan ook niet ontbreken. 

graafschap 2

De Kruisbergse bossen en het coulisselandschap van de Achterhoek lenen zich uitstekend voor heerlijke rustige wandelingen of fietstochten (gratis fiets- en wandeltochten vanaf onze camping). Voor wie van echt Achterhoekse gezelligheid houdt, is een bezoek aan de nabij gelegen winkelstad Doetinchem een aanrader, vooral op de marktdagen dinsdag en zaterdag of op één van de vele terrasjes in de binnenstad genieten van de gemoedelijke sfeer behoren tot de mogelijkheden.

Onze camping kent veel privacy, rust, een hoog hygiëneniveau en is milieuvriendelijk. Op de bijna 6 hectare zijn er 70 plaatsen met privé sanitair. 65 vaste plaatsen, 10 semi-verharde camperplaatsen, 10 basisplaatsen en 13 verhuurobjecten. Elke plaats heeft kabel-tv, elektra, riolering en stromend water. Er is een verwarmde sanitair gebouw (douchen en warm water is gratis). Voor onze kleine gasten is een veld met een grote houten speelboot.

graafschap 1

Camping de Graafschap is het gehele jaar open. Dat betekent dat u ook in de winter bij ons kunt kamperen!

Adres: Parkcamping de Graafschap, Loenhorsterweg 7c, 6999 DT Hummelo , T(0314) - 34 37 52 

Ga hier naar de website van Parkcamping de Graafschap

lokatiegraafschap

Deel dit artikel