Hotel-Appartementen De Oude Hamer ** is uiterst rustig en idyllisch gelegen in het betoverende Geuldal van het Limburgse Heuvelland. Het Geuldal in Zuid-Limburg is bekroond als vijf-sterren natuurgebied in Nederland.

Bij De Oude Hamer kunt u rekenen op gastvrijheid, veel gezelligheid, goede service en een persoonlijke aanpak. Er wordt waarde gehecht aan kwaliteit en eerlijke prijzen. 

de oude hamer 2

Onze schaduwrijke tuin is maar liefst 8000 vierkante meter groot, en u kunt er heerlijk genieten van een geweldig panoramisch uitzicht, een lekker drankje en veel rust en ruimte. 

Het familiehotel is gevestigd in de gemeente Gulpen-Wittem en ligt net buiten de dorpskern van ‘t dorpje Mechelen in het buurtschap Bommerig. Op een steenworp afstand ligt het Elzetter- en Vijlenerbos, een mooi gebied voor wandelaars en fietsers. We beschikken verder over voldoende parkeerplekken en hebben tevens een afgesloten garage voor fietsen.

de oude hamer 3

Vlakbij het bourgondische Maastricht, de Duitse stad Aken en het Belgische Luik. De Oude Hamer ligt precies in het midden tussen deze grote steden in de EUREGIO. En u bent dichtbij het drielandenpunt met Duitsland en België. De Oude Hamer is gesitueerd op één van de allermooiste panoramaplekjes in het zuidelijkste puntje van Nederlands Limburg.

Adres: Hotel-Appartementen De Oude Hamer, Bommerigerweg 28, 6281 BS Mechelen (NL)

de oude hamer 4

Ga hier naar de website van De Oude Hamer

lokatieoudehamer

Deel dit artikel