De AirZone Camino Trek van Lowe Alpine is een goed ventilerende en comfortabele rugzak voor meerdaagse trekkings en dagwandelingen.

  • De rugzak heeft veel opbergmogelijkheden door meerdere stretch vakken aan de zijkanten en een stretch bungee cord op de voorzijde. Bovendien hebt je makkelijk toegang tot twee heupriemzakken en is de Camino voorzien van handige bevestigingspunten voor het meenemen van extra spullen aan de buitenkant.
  • De rugzak bestaat uit twee compartimenten met een wegritsbare tussenbodem. Onder aan de rugzak is een extra rits aangebracht voor directe toegang tot je spullen terwijl je onderweg bent. In dit onderste deel kan je als je wilt een deel van je uitrusting gescheiden houden van de rest.

airzone camino trek azure rugzakkenairzone camino trek nd35 45 rugzakkenairzone camino trek black rugzakken

  • Het AirZone™ rugpand is gemaakt met zo weinig mogelijk gaas. Zo is er weinig contact tussen de rug en het gaas, wat het ademend vermogen ten goede komt. Hierdoor heb je minder snel last van een zweterige rug.
  • Het AdaptiveFit™ heupband- en riemontwerp zijn zo ontworpen dat de pasvorm altijd perfect is, of je nu in de heuvels loopt of op een aangelegd pad.
  • De AirZone Camino Trek is voor heren verkrijgbaar in twee inhoudsmaten: 30:40 en 40:50 en in twee ruglengten: M/L en L/XL. De damesversie ND heeft een inhoud 35:45 en een ruglengte S/M.

airzone camino trek backsystem rugzakken

 

AirZone Camino Trek: het rugpand is gemaakt met zo weinig mogelijk gaas. Zo is er weinig contact tussen de rug en het gaas, wat het ademend vermogen ten goede komt. Hierdoor heb je minder snel last van een zweterige rug. Heupband- en riemontwerp zijn zo ontworpen dat de pasvorm altijd perfect is, of je nu in de heuvels loopt of op een aangelegd pad.

Prijs v.a. € 119,95

Deel dit artikel