Tijdens de 4Daagse Nijmegen, de tocht der tochten, wil je je niet druk maken over pijntjes of ongemakken die door uitrusting worden veroorzaakt. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan je uitrusting.

Rugzakspecialist deuter weet hier alles van en heeft daarom speciaal voor de 4Daagse een exclusieve collectie ontwikkeld. 

RUGZAK OF HEUPTAS?

Of je nu voor een heuptas of een rugzak gaat, met deuter ben je verzekerd van een optimaal draagcomfort. Zowel de 4Daagse Pulse 3 als de 4Daagse Pulse 5 zijn waardige vervangers van een wandelrugzak. De Pulse 3 biedt een aangenaam draagcomfort en optimale ventilatie en is onder andere voorzien van een fleshouder, een verstelbare heupriem en een uitbreidbaar hoofdvak. De Pulse 5 heeft zelfs twee fleshouders én een elastisch voorvak. Beide modellen zijn verkrijgbaar in een sportieve kleurcombinatie en uiteraard voorzien van het 4Daagse logo, wat van de tassen echte collectors items maakt.

Liever een rugzak? Ga dan voor de 4Daagse Lite 17. Met kleuraccenten in groen en oranje past deze lichtgewicht rugzak qua look en feel perfect bij de 4Daagse. Zoals je van deuter gewend bent, biedt ook deze rugzak een hoog draagcomfort en technische, slimme details, zonder onnodig gewicht. Zo weegt deze rugzak slechts 390 gram!

Ook biedt deze lichtgewicht all-rounder dankzij de sportieve V-snit en anatomisch gevormde schouderbanden optimale bewegingsvrijheid. De rugzak is onder andere voorzien van een Lite rugsysteem, AirMesh schouderbanden, een verstelbare heup- en borstband en een 3M reflector. De elastische zijvakken bieden ruimte voor drinkflessen, maar het is ook mogelijk een drinksysteem in de rugzak te plaatsen. Speciaal ontworpen voor de 4Daagse, verminderen de compressiebanden aan de zijkant effectief het wiebelen van de lading en zorgen ze tevens voor optimale bewegingsvrijheid. Hierdoor bespaar je op langere afstanden ook nog eens energie. Deze deuter rugzak is dus de perfecte partner tijdens de 4Daagse!

uitrusting deuter 4daagse lite 17 d02

NIEUW IN DE 2024 COLLECTIE: 4DAAGSE BELT 5

Tijdens de 106e editie van de 4Daagse in Nijmegen presenteert deuter een gloednieuwe 4Daagse heuptas, de 4Daagse Belt 5. Met kleuraccenten in groen en oranje past deze heuptas qua look en feel perfect bij de 4Daagse (en bij de Lite 17 van afgelopen editie!). Zoals je van deuter gewend bent, biedt ook deze heuptas veel bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort. Met maar liefst 2 fleshouders en verschillende vakken is er genoeg ruimte voor al jouw 4Daagse benodigdheden! Enkel te koop de Wedren in juli 2024. Zien we jou daar?!

Deel dit artikel