De zon schijnt en je gaat de bergen in of maakt een wandeltocht door de bossen. Met een zorgvuldige balans tussen gewicht en comfort en voorzien van vele slimme en functionele details, is de AC Lite wandelrugzak van deuter ideaal voor dagtochten in de frisse buitenlucht.

Het Aircomfort rugsysteem dat dit jaar 40 jaar bestaat, zorgt voor effectieve ventilatie en heeft bewezen de transpiratie te verminderen. Zo zorgt een duurzaam en elastisch verenstaal frame voor stabiliteit en flexibiliteit, zodat je rug zelfs op lange dagen ontspannen kan blijven. Dankzij deze ergonomische constructie en zorgvuldig geselecteerde materialen biedt de AC Lite ook een uitstekend comfort.

uitrusting deuter ac lite rugsysteem

Snel en makkelijk bij je spullen

Binnen de AC Lite serie zijn twee modellen: een reeks modellen met een stevige ritssluiting over de gehele lengte van de rugzak, waardoor je makkelijk bij je spullen in het hoofdvak kunt (= frontloader). Deze modellen zijn ideaal voor de spontane momenten waarop je je eten, kaarten of camera nodig hebt. Ook handig: de ritssluiting kan door middel van een slotje (niet meegeleverd) beveiligd worden, wat voor extra beveiliging tegen ongewenste toegang tot je spullen zorgt.

De andere reeks modellen heeft een klassiek design, waarbij je door de grote opening makkelijk bij je spullen in het hoofdvak kunt (= toploader). Daarnaast hebben deze modellen een handig dekselvak, waarin je kleine items kunt opbergen. Afhankelijk van de maat biedt de AC Lite ruimte voor een hydratatiesysteem van twee of drie liter.

uitrusting deuter ac lite access

Ontzettend veelzijdig

Welke AC Lite je ook kiest, alle varianten hebben bevestigingsmogelijkheden voor wandelstokken, een opbergmogelijkheid voor een bril en bevestigingslussen voor een jas of andere spullen. Een regenhoes, die supersnel te gebruiken en afneembaar is, beschermt je spullen als je onverwacht in een regenbui terechtkomt. Een handige helmhouder is als accessoire verkrijgbaar.

deuter geeft om de planeet

Duurzaamheid staat bovenaan bij de nieuwe AC Lite collectie. Als bluesign® producten, is de body van deze rugzakken gemaakt van gerecycled materiaal. Ook is de gehele collectie klimaatneutraal, PFAS vrij én voldoet deze aan de strenge Green Button criteria. Daarnaast geniet je bij deuter van een levenslange reparatieservice! Als er dus iets mis is met jouw geliefde wandelmaatje, kan je contact opnemen met het Duitse merk om te zien wat mogelijk is qua reparaties (5 jaar garantie). Daarnaast kan je voor kleine reparaties zoals het vervangen van een buckle of koord, zelf reserveonderdelen op de website kopen en de handige Do-It-Yourself video’s volgen voor uitleg en tips. Kortom, met de nieuwe AC Lite van deuter ga je comfortabel en met een goed gevoel op pad!

Meer weten over deuter en diens collectie? Ga naar de website van deuter

Deel dit artikel