Op zoek naar een fijne rugzak voor tijdens het wandelen? Naast opbergruimte zijn meerdere vakjes en lusjes handig om mee te nemen in je zoektocht, maar deze voegen wel meer gewicht toe aan een rugzak. Daar brengt rugzakexpert deuter nu verandering in!

De Speed Lite 13 is een kleine, maar toch technische wandelrugzak. Het Lite rugsysteem zorgt voor optimale ventilatie, zonder veel gewicht toe te voegen aan de rugzak. Daarnaast, om extra gewicht te besparen, is de heupband afneembaar.

Toch biedt deze rugzak genoeg extra features om jouw wandeling extra plezierig te maken. Zo is er een groot binnenvak met ruimte voor drinksysteem. De twee grote zijvakken zijn gemaakt van stretch materiaal en bieden plaats voor twee drinkflessen. Bovenop de rugzak zit een vakje om je sleutels in op te bergen, of bijv. je portemonnee en telefoon. Als laatste zitten er lusjes aan de schouderbanden om je (zonne)bril aan vast te maken én op de voorkant van de rugzak zitten er lusjes voor je uitrusting (bijv. helm of wandelstokken).

uitrusting deuter hike juni

Kortom, wil je een kleine en lichtgewicht wandelrugzak met handige details? Kies dan voor de Speed Lite. Veel draagcomfort en handige, technische details, zonder extra gewicht, dát is het motto van de Speed Lite. Zo kan deze all-rounder perfect mee de bossen, duinen en natuur in van ons mooie land!

Het product:uitrusting deuter hike juni 2

  • Wandelrugzak Speed Lite 13
  • Verkoopprijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in meerdere volumes (13 liter t/m 30 liter) en kleuren

Meer weten over deuter en diens collectie?

Ga naar de website van deuter

 

Deel dit artikel