Begin je wandeltocht of wandeling goed en koop een rugzak! Naast het opbergen van diverse spullen, brengt het dragen van een rugzak veel voordelen met zich mee. Zo kan je meer spullen meenemen en dankzij de verschillende vakken van een rugzak kan je items zoals snacks, een telefoon en drinkfles goed scheiden...

Verder verbetert het dragen van een rugzak je houding. Wanneer je het gewicht gelijkmatig over de schouders, heupen en rug verdeelt, vermindert het de kans op het ontwikkelen van rug- of nekklachten.

Bij rugzakexpert deuter vind je een ruim assortiment aan wandelrugzakken, in allerlei kleuren, volumes en modellen. Maar waar begin je nu met zoeken? Het kan nogal verwarrend zijn; er is zoveel keus dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Rugzakken in allerlei kleuren, van mini tot reusachtig. Toch hebben alle rugzakken hun specifieke verschillen en overeenkomsten, die doelbewust zo ontworpen zijn om jou als wandelaar maximaal voordeel te bieden. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Waar begin ik met zoeken?

Het is prettig dat je rugzak genoeg ruimte biedt voor een flesje water, wat snacks en attributen zoals wandelstokken, een kompas of extra kleding. Als je weet wát je wilt meenemen, dan weet je ook hoeveel liter inhoud je zoekt in een tas. Ook zijn voor- en zijvakken, de toegankelijkheid van de tas en ventilatie handige punten om mee te nemen in je zoektocht.

Hieronder zie je een makkelijk overzicht voor welk soort tochten je welke volumes rugzakken kan inzetten. Zo heeft deuter heeft voor iedere wandelaar een rugzak afgestemd op lengte, pasvorm én wensen!

uitrusting deuter assortiment

 

deuter’s verschillende formaten rugzakken houden rekening met jouw uitrusting! Als je met de fiets naar kantoor gaat, hecht je wellicht belang aan stevig materiaal en een laptop vak, terwijl een praktische indeling en een hoog draagcomfort belangrijk zijn tijdens een wandeling. deuter heeft rugzakken van 5 tot 75 liter, zodat je alles kan opbergen wat je nodig hebt voor onderweg. Daarnaast ontwikkelen ze bij deuter rugzakken met diverse features, zoals heupvinnen, een helmhouder en verstelbare ruglengte. Verder heeft deuter rugzakken speciaal voor vrouwen, aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Zelfs kleine wandelfanaten vanaf twee jaar vinden bij deuter een perfecte match!

Dé wandelrugzakken van dit seizoen

De Futura is toch wel een van de klassiekers van deuter. Deze rugzak heeft o.a. een voorvak met organizer, een verstelbare borstgordel, een binnenvak voor waardevolle spullen, elastische zijvakken én een afneembare regenhoes. Met een inhoud van minimaal 21 liter heb jij genoeg plek voor een lunchbox, drinkfles, deken, een spelletje en wat je allemaal nog meer meeneemt voor een dagje in de buitenlucht!

uitrusting deuter hike

 

Wil je een kleine en lichtgewicht rugzak? Kies dan voor de Speed Lite. Veel draagcomfort en handige, technische details, zonder extra gewicht, dát is het motto van de Speed Lite. Zo kan deze all-rounder perfect mee de bossen, duinen en natuur in van ons mooie land!

En nu ben je er klaar voor! Dus trek snel je wandelschoenen aan, pak je rugzak in en ga lekker naar buiten! Meer weten over deuter en diens collectie?

Ga naar de website van deuter

 

uitrusting deuter family

 

Deel dit artikel