De Britse rugzakspecialist Lowe Alpine heeft zijn populaire AirZone Trail-assortiment geüpdatet voor lente/zomer 2023. Met behoud van de iconische kenmerken van het zeer succesvolle AirZoneTM-draagsysteem, hebben de acht rugzakken voor heren en dames een nieuw draagsysteem dat zorgt voor optimale ventilatie, ademend vermogen en comfort...

De rugzakken, oorspronkelijk ontworpen voor trektochten en avonturen in de bergen, zijn nu beschikbaar voor jou als wandelaar.

uitrusting rugzak airzone trail duo nd30 deepheather raspberry ftf 41 dhr

Meer comfort en fris ontwerp

Op basis van uitgebreide laboratorium- en veldtesten hebben de nieuwe packs een uitgebreide update ondergaan, wat resulteert in nog meer comfort en een fris ontwerp. Het nieuwe convectiekanaal van het AirZoneTM-draagsysteem zorgt ervoor dat warmte en warme lucht via de bovenkant kunnen ontsnappen. Een ventilatieopening tussen de schouders van de gebruiker bevordert de warmteafvoer, verbetert de luchtstroom, vermindert de warmteophoping en houdt het achterpaneel koeler dan bij oudere modellen. Bovendien is het contactoppervlak van het harnas met 10% verminderd, waardoor de rugzak voor jou als gebruiker uiterst comfortabel blijft. Een nieuw harnasschuim en -constructie zorgen voor voortreffelijke ondersteuning en een lange levensduur. Alle nieuwe AirZone Trail-rugzakken bestaan uit een rompstof van 50% gerecycled nylon en een voeringstof van polyester. Bovendien zijn AirZone Trail-packs volledig fluorkoolstofvrij.

uitrusting rugzak airzone 1

Het contactoppervlak met het harnas is met 10% verminderd bij de AirZone Trail-rugzakken

Geweldige keuze

De AirZone Trail-rugzakken maken vanaf de introductie deel uit van de toonaangevende collectie van Lowe Alpine. Het updaten van deze rugzakken met een aantal zeer geavanceerde technologieën en functies zorgt ervoor dat deze rugzakken op alle gebied meegaan met de tijd, waardoor de Airzone Trail-rugzak ook in de toekomst een geweldige keuze voor wandelaars blijft. De Airzone-modellen zijn ideaal voor hen die op zoek zijn naar een zeer comfortabele, veelzijdige rugzak die geschikt is voor vrijwel alle buitenavonturen. 

De diverse modellen van de AirZone Trail-rugzakken kosten zijn verkrijgbaar in de betere buitensportwinkel. De rugzakken kosten (afhankelijk van welk model je kiest) tussen de €140 en €180.

Kijk voor alle modellen en technische ins en outs op de website van Lowe Alpine

Deel dit artikel