Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel, een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en drinken onderweg...

Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Traveller MyPlanet van SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp, iets waar we als natuurliefhebbers niet omheen kunnen. Wegwerpbekers en plastic flessen zorgen voor ontzettend veel afval, afval dat vaker gedeeltelijk weer in de natuur terechtkomt. Bij SIGG staat duurzaamheid hoog in het vaandel: met de Traveller MyPlanet geeft SIGG de toekomst vorm. Volledig klimaatneutraal en gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

uitrusting sigg traveller myplanet journey blush 2 lp

Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland en sinds 2022 klimaatneutraal, de Traveller MyPlanet blijft zijn gebruikelijke troeven tonen. Met een binnencoating die bestand is tegen fruitzuren, vrij van chemicaliën en volledig lekvrij is. De flessen, die het belang van klimaatbescherming benadrukken, hebben op de natuur geïnspireerde kleuren en illustraties.

Deze stevige en duurzame drinkfles kun je keer op keer vullen met je favoriete drank en meenemen tijdens je wandeling. Zo produceer je minder (plastic) afval en kun je onderweg genieten van je koffie- of theemoment, een win-win situatie! Maar, wat maakt van deze drinkfles nog meer een onmisbaar item voor tijdens het wandelen?

De drinkfles draagt bij aan het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen: de dop is bijvoorbeeld gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals cellulose. Aangezien de fles ook nog gemaakt is uit één stuk hoogwaardig, gerecycled aluminium, waardoor je met een gerust gevoel op pad kunt met je drinkfles.

Optimaal genieten tijdens het wandelen doe je dus met de klimaatneutrale Traveller MyPlanet van SIGG.

Meer informatie vind je op de website van SIGG

 

uitrusting sigg traveller myplanet forward white 5 lp

Deel dit artikel