Wandelen blijkt één van de meest onderschatte sporten te zijn. Met een beetje tempo in je pas verbrand je al snel 60 kilocalorieën per kilometer! Tijdens het wandelen hebben je voeten behoefte aan optimale ondersteuning...

Zéker wanneer het gaat om lange afstandswandelingen of moeilijk begaanbare paden. Je voeten hebben namelijk een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en houden je lichaam in balans.

Echter, jouw voeten zijn uniek en hebben hun eigen grootte, vorm en volume. Ze laten een voetafdruk achter die nergens anders ter wereld voorkomt... En dát is de gedachte achter het 3Feet concept van Sidas! Voor elk type voet bieden de comfortabele 3Feet Outdoor inlegzolen het juiste loopcomfort en ondersteuning.

uitrusting sid 3feet activ low rv

Sidas 3Feet Low, Mid en High inlegzolen

De 3Feet inlegzolen van Sidas zijn bedoeld voor outdoorliefhebbers die geen specifieke klachten of voetafwijkingen hebben, maar wel op zoek zijn naar meer ondersteuning en comfort. Heb je een voet met een hoge voetboog (high)? Dan is jouw voet gebaat bij comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. Wanneer jouw voet een medium voetboog (mid) heeft, dan heb je naast comfort ook behoefte aan een versteviging van de hiel en stabiliteit. Voeten met een lage voetboog (low) hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.

uitrusting sid 3feet outdoor mid rv

Voor elk type voet bieden de comfortabele 3Feet Outdoor inlegzolen het juiste loopcomfort en ondersteuning. Deze inlegzolen hebben drie individuele gedeelten die ieder op hun eigen manier je voeten ondersteunen. Drukpunten worden voorkomen en je houding wordt verbeterd. De zooltjes zijn gemaakt van kunststof en hebben gelpads die zorgen voor de benodigde demping.

sidas logo black horizontalGa je voor de eerste keer inlegzolen bij een sport- of outdoorspeciaalzaak kopen, dan kun je beter naar de winkel gaan in plaats van je zolen via internet te bestellen. Op die manier ben je er zeker van dat de zolen goed in je schoen passen en dat ze prettig zitten.

Meer informatie vind je op de website van Sidas

Deel dit artikel