Heb je al eens gehoord van loperswol? Deze natuurlijke producten van schapenwol worden veel gebruikt door wandelaars om blaren en andere voetongemakken te voorkomen.

Hoewel effectief, zijn deze producten vaak relatief duur en slechts voor eenmalig gebruik. Met de comfortabele en innovatieve teensokken van Injinji heb je een perfect en duurzaam alternatief voor loperswol.

Voordelen van teensokken

De teensokken van Injinji zorgen voor minder wrijving, doordat de tenen van elkaar gescheiden worden. De sokken sluiten perfect aan op de voeten, waardoor irritatie en blaarvorming tegen wordt gegaan. Wist je dat het Outdoor model van Injinji voor meer dan 70% uit merino wol bestaat? Dit wol is hetzelfde materiaal als het loperswol en zorgt voor een hoger draagcomfort. Daarnaast hebben de Outdoor sokken met merino wol nog meer voordelen voor wandelaars. Het bevat natuurlijke lanoline, dat een zelfreinigende werking heeft en daardoor geen nare geurtjes vasthoudt. Het is zeer zacht, slijtvast en heeft ook de eigenschap om vocht te verdampen. Naast het voorkomen van blaren door wrijving en het verdampen van vocht zorgen de gespreide tenen ook voor meer balans. Injinji teensokken zijn eenvoudig te wassen en kunnen keer op keer gedragen worden, wat ze een veel duurzamere oplossing maakt dan eenmalig te gebruiken loperswol.

uitrusting injinji2024 2

Verschillende hoogtes en diktes

Injinji biedt een breed scala aan teensokken die geschikt zijn voor wandelen, in diverse diktes en hoogtes.

• Diktes: van lightweight (dun) tot midweight (dik).
• Hoogtes: van No-Show (laag) tot Crew (hoog).

De sokken van Injinji zijn zo comfortabel dat je bijna vergeet dat je ze draagt! Ze zijn ontworpen om je wandelervaring te verbeteren door maximaal comfort en ondersteuning te bieden.

Meer informatie vind je op de website van INJINJI

Deel dit artikel