Het knisperende geluid van bladeren onder je voeten, de frisse bries door je haren en de betoverende schoonheid van ongerepte natuur om je heen – wandelen brengt ons dichter bij de natuur en onszelf.

Voor avonturiers die graag in de buitenlucht actief zijn, is de juiste uitrusting van onschatbare waarde. Voor hen heeft Rab een onmisbaar kledingstuk ontworpen: het Rab Microlight jacket.

Licht en warm

Dit aangename jack is speciaal ontworpen om veel warmte te geven bij een laag gewicht. Door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke en grotendeels hergebruikte materialen blijf je prettig voelen tijdens die koele ochtenden en avonden op het wandelpad.

uitrusting rab microlight philippklein rab montserrat sfeer2

Compact en comfort

Niemand wil belemmerd worden door veel bagage als hij lekker aan het wandelen is. Het Microlight Jacket kan moeiteloos worden gecomprimeerd tot een compact formaat, waardoor het gemakkelijk in je rugzak past zonder veel ruimte in te nemen. Zo kun je altijd voorbereid zijn op veranderlijk weer zonder dat je bewegingsvrijheid wordt beperkt.

Bescherming tegen de elementen

Het Rab Microlight Jacket is gemaakt voor onvoorspelbare omstandigheden. De hoogwaardige lichte, maar toch slijtvaste buitenstof beschermt je tegen wind en een buitje. Het gerecyclede ganzendons is waterafstotend behandeld met Nikwax. Of je nu op de Veluwe loopt of bergen beklimt, dit donsjack is een betrouwbare metgezel dat je beschermt tegen de elementen.

Material Facts

Wil jij weten wat er in deze donsjas zit? Scan de QR-code hierboven en zie dat de Microlight gemaakt is van 92% gerecycled materiaal! Meer informatie over Material Facts vind je elders op deze website.

uitrusting rab scanme 2

Conclusie

Het Microlight jack van Rab biedt lichtgewicht warmte, draagcomfort, duurzaamheid en een vleugje stijl. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint aan je eerste wandelavontuur, investeren in een Rab Microlight Jacket is investeren in comfort, bescherming en ultieme vrijheid.

Dus, trek je Microlight Jacket aan, omarm de natuur en laat je wandelavontuur beginnen!

Wil je alles weten over het Microlight Jacket? Bekijk dan de onafhankelijke review van Outdoorguru in de video hieronder.

Waar te koop?

Kijk voor de collectie donsjassen van Rab op de website van Bever, Zwerfkei of Kathmandu.

Deel dit artikel