© foto Shutterstock

De Meindl Korfu Walker is gemaakt met de Comfort-Fit leest. In vergelijking met de standaardleest van Meindl heeft deze schoen meer ruimte en volume bij de voorvoet en is dit model - doordat de zoolbasis breder is - ook stabieler.

Daarnaast is de pasvorm geoptimaliseerd door de smallere hiel. De powerwalker zool is voor een optimale afrol en geeft veel demping over de gehele voet. Het vetersysteem is eenvoudig aan te trekken en beschikt over een extra oog voor betere fixatie van de hiel.

Het bovenwerk bestaat uit één groot stuk nubuckleer. Dus geen stiknaden over de gehele voorvoet, waardoor drukpunten geen kans hebben. De inlegzool is te verwijderen zodat er eventueel gebruik kan worden gemaakt van een steunzool. Tot slot zijn de schoenen – uiteraard - waterdicht en ademend door de Gore-Tex voering.

uitrusting wandelschoenen korfu walker

Eigenschappen van de Korfu Walker

• Bovenwerk: Nubuckleer
• Voering: Gore-Tex
• Voetbed: Air-Active Wellness Sport
• Zool: Meindl Comfort-Fit Wellness Walking Soft-Step zool
• Maten: dames 3.5-9 en heren 6-12 (UK)
• Gewicht: dames 700 gram (maat 4,5 UK) en heren 860 gram (maat 8 UK) per paar
• Adviesprijs: € 214,90

Kijk op de website van Meindl voor meer informatie

Duurzame wandelsokken van Meindluitrusting meindl mt3.5 lady schwarz

Behalve het feit dat Meindl bekend staat om zijn hoge kwaliteit wandelschoenen. Om de samenwerking tussen voet en schoen te optimaliseren heeft Meindl ook een serie duurzame wandelsokken met een perfecte pasvorm ontworpen. In combinatie met de Meindl Korfu Walker die we hierboven presenteren is de MT3,5 sok van Meindl zeer geschikt.

Dankzij voornoemde duurzame en optimale productiemethodes zijn Meindl-sokken de ideale wandelsokken voor jouw volgende avontuur. Ben je benieuwd naar de verschillende modellen? Kijk dan op www.meindl.de/socken/ of bezoek je favoriete Meindl dealer.

Adviesprijs MT3,5 dames of herensok: € 21,90

Deel dit artikel