© foto Shutterstock

De vernieuwde Meindl Power Walker 3.5 BOA is een sportieve, moderne en lichte wandelschoen voor de actieve wandelaar. De schoen is geschikt voor wandelingen in Nederland, tijdens stedentrips of om aan te trekken tijdens wandeltochten op die onvergetelijke wereldreis.

De Power Walker voelt zich thuis in zowel de stad als op het platteland.

Stabiliteit en steun

De volledig nieuw ontwikkelde zool helpt bij een optimale afwikkeling van de voet en geeft veel demping. Ondanks het relatief lage gewicht van de schoen geeft de Power Walker 3.5 BOA veel stabiliteit en steun. De voet is gemakkelijk te fixeren in de schoen door de BOA sluiting. Dit is namelijk een snelsluiting.

Geen stiknaden

Het bovenwerk bestaat uit ventalition mesh zonder stiknaden. Omdat deze ontbreken op het bovenwerk is er minder kans op drukpunten. Daarnaast ademt dit materiaal voortreffelijk. Behalve ademend zijn de schoenen waterdicht door de Gore-Tex voering. De Power Walker wordt geleverd in verschillende kleuren voor zowel heren als dames. Kortom: deze schoen is geschikt voor jouw volgende avontuur.

uitrusting meindl power walker 3.5

Eigenschappen van de Meindl Power Walker 3.5 BOA:

• Bovenmateriaal: Ventilation Mesh
• Voering: Gore-TexVoetbed: Air-Active Welness sport
• Voetbed: Air-Active Welness sport
• Zool: Meindl Comfort-Fit Wellness Walking Soft-Step
• Maten: dames: 3,5-9 en heren 6-12 (UK)
• Gewicht: dames 640gr (maat 4,5 UK) en heren 800gr (maat 8 UK)
• Adviesprijs: € 234,90

Kijk op de website voor meer informatie

Duurzame wandelsokken van Meindluitrusting meindlsol mt1 lady hellgrau

Behalve het feit dat Meindl bekend staat om zijn hoge kwaliteit wandelschoenen. Om de samenwerking tussen voet en schoen te optimaliseren heeft Meindl ook een serie duurzame wandelsokken met een perfecte pasvorm ontworpen. In combinatie met de Meindl Power Walker 3.5 BOA die we hierboven presenteren is de MT3,5 sok van Meindl zeer geschikt.

Dankzij voornoemde duurzame en optimale productiemethodes zijn Meindl-sokken de ideale wandelsokken voor jouw volgende avontuur. Ben je benieuwd naar de verschillende modellen? Kijk dan op www.meindl.de/socken/ of bezoek je favoriete Meindl dealer.

Adviesprijs MT1 dames of herensok: € 13,90

 

Deel dit artikel