Flexibel, lichtgewicht en stabiel. ‘Lifestyle meets outdoor’, iets dat perfect opgaat voor de nieuwe MERGER GTX van LOWA. Met deze moderne wandelsneaker met een stijlvolle look, verkrijgbaar in een MID en LO uitvoering, maak je met gemak de switch tussen natuur en stad.

Of je nu een ontspannen wandeling maakt of juist een uitdagende speedhiking tocht, de MERGER GTX is perfect voor diverse outdooractiviteiten. De bovenkant van de schoenen is verstevigd met een innovatief crossover STABILITY FRAME, wat zorgt voor optimale stabiliteit. Een waterdichte en ademende GORE-TEX voering zorgt voor een constant hoog draagcomfort én droge voeten als je toch in een regenbui terechtkomt. Waar neem jij de MERGER GTX mee naartoe?

Optimaal draag- en loopcomfort

Ondanks dat de stijlvolle MERGER GTX ontzettend flexibel en lichtgewicht is, doet dit model geen enkel compromis op het gebied van stabiliteit en dynamiek. Een dempende tussenzool van LOWA DynaPU® en het unieke MONOWRAP frame, dat bij het damesmodel net wat minder opvalt, zorgen voor de perfecte ondersteuning. Dankzij de schuine hielrand zorgt de MERGER GTX ook nog eens voor een aangenaam afrolgedrag. Optimaal draag- en loopcomfort gegarandeerd dus! Een praktisch speedlacing systeem maakt deze multifunctionele, lichte hybride schoen compleet.

uitrusting merger vrijstaand merger gtx lo 2023 isometric slate

Niet alledaags

In plaats van veel gewicht, gooit de MERGER GTX er liever veel draagcomfort, een uitgebalanceerde demping en optimale bewegingsvrijheid tegenaan. En ook al is deze schoen beslist niet alledaags, het concept zorgt absoluut de hele weg voor optimale stabiliteit en betrouwbare ondersteuning, of je nu een speedhiking tocht maakt of de schoenen in het dagelijks leven draagt. Het damesmodel, de MERGER GTX Ws, is volledig aangepast aan de anatomie van de vrouwenvoet.

Of je nu op je plek bent in de stad of in de natuur, met de MERGER GTX van LOWA ben je altijd verzekerd van een optimaal draagcomfort!

Consumentenadviesprijs

MERGER GTX LO (Ws): €169,95

MERGER GTX MID (Ws): €189,95

Meer informatie over de MERGER GTX LO vind je op de website van LOWA

 

Deel dit artikel