Eneco Clean Up Walk
De Eneco Clean-Up Walk is leuk om te doen met het hele gezin © foto Robin Wagenaar

Het is tijd voor actie. Daarom starten Eneco en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een duurzame samenwerking in de strijd voor een schone omgeving. Met de eerste Eneco Clean-Up Walk op 16 en 17 oktober 2021 aanstaande is het doel om alle wandelpaden in Nederland afvalvrij te maken.

Alle deelnemers aan dit evenement wandelen en ruimen tegelijkertijd onderweg zwerfafval op. Met een speciale app is de wandeling niet alleen maar een ‘opruimrondje’, maar word je als deelnemer onderweg verrast met inspirerende berichten. Deelname aan de Eneco Clean-Up Walk is gratis.

Herfstvakantie

Het is niet toevallig dat de Eneco Clean-Up Walk gepland is in het herfstvakantieweekend. Zorgen voor de planeet is vooral ook van belang voor de volgende generaties. Daarom wordt iedereen uitgenodigd om op 16 en/of 17 oktober op pad te gaan. Het mes snijdt aan twee kanten: enerzijds geniet je van een heerlijke wandeling en anderzijds draag je mede zorg voor een schone omgeving.

wandelnieuws cleanupwalk 2 robinwagenaar

Samen werken aan schonen wandelpaden © foto Robin Wagenaar

Inschrijven

Meedoen aan de Eneco Clean-Up Walk is eenvoudig. Na aanmelding krijg je toegang tot het evenement in de app eRoutes. Via deze app kan je zelf vanaf een zelfgekozen startlocatie een wandelroute aan laten maken en je bepaalt zelf de te lopen afstand. Het eindpunt van de route is altijd gelijk aan het startpunt. Je kan ook een zelfgekozen route lopen, bijvoorbeeld een (deel van een) bestaand wandelpad. En… de eerste 1.000 inschrijvers ontvangen ook nog geheel gratis een Eneco Clean-Up Set, met daarin een afvalgrijper, handschoenen, afvalzakjes en een waterfles.

Meld je gratis aan via de website van de KWBN

Deel dit artikel