Vlissingen Zeeland wandelvakantie
Zicht op Vlissingen © foto Shutterstock

Vakantie vieren het mooie Zeeland is om heel veel redenen aan te raden. Je vindt tal van mooie bestemmingen in deze provincie, zonder dat je er lang voor hoeft te rijden. Daarnaast kun je hier genieten van zon, zee en strand, maar zijn er ook genoeg bezienswaardigheden te bewonderen.

Wil jij een vakantiehuis Zeeland boeken maar wil je eerst weten wat jouw mogelijkheden zijn? Ontdek hier de mooiste locaties in Zeeland waar jij kunt verblijven!

  • 1. Vlissingen

    Havenstad Vlissingen ligt aan de Westerschelde en biedt heel veel vermaak. De stad heeft ten eerste een zeer gezellige boulevard met leuke terrassen en winkels. Je hebt ook altijd wat te zien, want er komen met enige regelmaat grote schepen voorbij. Verder kun je in de omgeving van Vlissingen volop fietsen: volg de kunstroute of bezoek het kraaiennest met je gezin. Er valt voor jong en oud heel veel te beleven vanuit je vakantiehuis in Vlissingen. 
  • 2. Zoutelande

    Zoutelande is een prachtige plaats met een rijke geschiedenis: er is niet voor niets een nummer over geschreven! Deze plaats kent in de eerste plaats een mooi strand: samen met de stranden van Westkapelle en Dishoek worden dit ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Ontdek de cultuur en geschiedenis van deze stad en ontdek de vele accommodaties. Een vakantiehuis Nederland met bubbelbad of een huisje aan de duinen? Hier is alles mogelijk!
  • 3. Vrouwenpolder

    Het dorp Vrouwenpolder is een echte trekpleister voor vakantiegangers. Het dorp ligt tussen de Noordzee en het Veerse Meer, maar grenst ook aan natuurpark Oranjezon. Of je nu houdt van watersporten, graag aan het strand wilt ontspannen of het liefst leuke activiteiten op land gaat ondernemen: hier is Vrouwenpolder uitermate geschikt voor.

wandelnieuws zeeland 2 shutterstock

© foto Shutterstock

  • 4. Domburg

    Aan de Walcherse kust ligt de stad Domburg. Deze gezellige stad is al jarenlang een populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niets. Hier ben je verzekerd van een ontspannen vakantie: geniet van de schone zeelucht en zwem in het heerlijke water of maak een wandeling door het bos dat aan Domburg grenst. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een meer actieve vakantie. Zeilen, kitesurfen, duiken en zwemmen: het kan allemaal met een vakantiehuis in Domburg.
  • 5. Renesse

    De populaire badplaats Renesse is ideaal voor jongeren, maar ook voor gezinsvakanties. Hier is altijd leven in de brouwerij maar kun je ook de rust en ruimte opzoeken. Er is voor ieder wat wils in het mooie en levendige Renesse: ontdek het zelf!
Deel dit artikel