Brabants Vennenpad © foto Shutterstock

Altijd het Brabants Vennenpad al willen wandelen? Ga dan op zondag 26 september alvast een beetje sfeer proeven tijdens de tweede ‘Dag van het Brabants Vennenpad’. Je kan deelnemen aan één van de twee gratis rondwandelingen en luisteren naar de vrijwilligers die je van alles vertellen over de route van dit fraaie Streekpad.

De eerste ‘Dag van het Brabants Vennenpad’ vond plaats in de herfst van 2020. Het werd een hele mooie dag met tal van bezoekers die volop konde genieten van het gebodene. De deelnemers van de georganiseerde rondwandelingen kwamen unaniem met een grote glimlach op het gezicht terug en bleven daarna nog een tijdje lekker hangen en napraten. 

 Deze tweede uitgave vindt plaats op zondag 26 september bij de Natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek. Er zijn een aantal standjes met informatie over het Brabants Vennenpad en over de Natuurbegraafplaats De Utrecht. En vanzelfsprekend kan iedereen mee op één van de twee wandelingen, die deels over de route van het Brabants Vennenpad én deels over de Natuurbegraafplaats zullen gaan. De toegang is gratis en je krijgt ook nog een kopje koffie of thee naar keuze. De ochtendwandeling begint om 10.30u en de middagwandeling om 12.30 uur. Parkeren kan op de parkeerplaats van de Natuurbegraafplaats

Meer informatie over het Brabants Vennenpad vind je op de website van Wandelnet

Deel dit artikel