Blauwe Kamer bij Rhenen © foto Shutterstock

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug viert haar 20-jarige jubileum. Tevens wordt op dit moment de jaarlijkse Beleefweek georganiseerd; een week vol met herfstactiviteiten in het Nationaal Park. Deze Beleefweek vindt plaats gedurende de herfstvakantie en duurt nog tot en met 22 oktober.

Het thema van de Beleefweek is dit jaar ‘Vier de herfst in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’. De week werd afgelopen zaterdag feestelijk geopend bij het Herman van Veen Arts Center in Soest. Voor de liefhebbers zijn er in de rest van deze week nog volop mogelijkheden om aan activiteiten deelnemen bij diverse ondernemers, terreinbeheerders, landgoedeigenaren, culturele instellingen en vrijwilligersorganisaties op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kan je het Nationale Park op een bijzondere wijze beleven en bewonderen.

Geniet van de herfst en doe bijvoorbeeld mee een wandelexcursie in de Blauwe Kamer bij Rhenen. Of leer alles over de natuur en geologie in de Lange Duinen bij Soest. Er zijn gedurende deze week meerdere themawandelingen. Je kan ook leuke voorstellingen bezoeken, ook met de (klein)kinderen. Er is voor jong en oud meer dan voldoende te ontdekken in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

Kijk hier voor het hele programma in de Beleefweek

 

Deel dit artikel