© foto Kerstin Rysavy

Ben jij geregeld buiten te vinden en op zoek naar een lichtgewicht, moderne en multifunctionele schoen? Dan zou de AXOS van LOWA wel eens je nieuwe lievelingsschoen kunnen worden. Alhoewel dit nieuwe model qua looks een echte blikvanger is, zit deze schoen ook nog eens boordevol functionele details.

Precies zoals je van LOWA mag verwachten. Robuuste textielmaterialen, een waterdichte en ademende GORE-TEX voering en een stevige zool met sneakerlook vormen een bijzondere eenheid. Hierdoor is de AXOS geschikt voor bijna elke omgeving, of het nu gaat om een ommetje in je eigen buurt of een stevige wandeling in de natuur. Modieus en elegant, maar ook sportief en functioneel, de AXOS van LOWA heeft het écht allemaal.

 

uitrusting wandelschoenen lowa axos gtx lo ws 2022 isometric slate

Vooruitstrevend, modern en sportief

Net zo modieus als een casual lifestylesneaker, maar met de sportieve genen van een multifunctionele schoen, beter kunnen we de AXOS niet omschrijven. Deze kleurrijke trendsetter is comfortabel, flexibel en lichtgewicht en zit vol functionele details. Zo zorgt de hoogwaardige constructie van de schacht en zool en de aansluitende pasvorm voor een ontzettend comfortabel draaggevoel. De GORE-TEX voering beschermt je voeten optimaal tegen regen en wind, dus je kunt altijd genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Schoenen kunnen er nog zo mooi uitzien, als ze niet lekker lopen heb je er net niks aan. Gelukkig gaat dit niet op voor de AXOS! De demping en het afrolgedrag van een schoen wordt bepaald door de tussenzool. Bij de AXOS is deze gemaakt van een door LOWA ontwikkeld kunststof: LOWA DynaPU®. Zelfs wanneer dit materiaal duizenden keren is samengedrukt behoudt het nog z’n vorm en dempende eigenschappen. Hierdoor biedt de AXOS ook na vele kilometers nog een uitstekende demping. 

Ben je op zoek naar een sportieve, functionele sneaker? Ga dan voor de AXOS GTX LO. Liever een hoger model? Dan is de AXOS GTX MID ideaal voor jou. Beide modellen zijn verkrijgbaar in een dames- en een herenversie. De damesversie wordt op een speciale damesleest gemaakt en is dus volledig aangepast aan de anatomie van damesvoeten. Met de AXOS van LOWA geniet je niet alleen optimaal van een stevige wandeling in de frisse buitenlucht, deze schoenen misstaan ook zeker niet in de stad of naar kantoor.

  • Consumentenadviesprijs: €179,95
  • De AXOS GTX LO is beschikbaar vanaf juni

Meer informatie over de AXOS van LOWA vind je op de website

Deel dit artikel