wandelnieuws happy new year
© foto Shutterstock

De winter is begonnen, we nemen afscheid van het turbulente jaar 2020. Een jaar dat we ons nog lang zullen herinneren. De lockdowns – de ene intelligenter dan de andere – hebben ons erg beperkt in ons dagelijkse bestaan. Maar gelukkig konden we wél steeds blijven wandelen…

Nu 2021 voor de deur staat en er inmiddels een vaccin beschikbaar is mogen we ook weer een beetje dromen van het oude ‘normaal’. Naar verwachting zullen we in de loop van 2021 weer met meer mensen op stap mogen en hopelijk kunnen er ook weer (wandel)evenementen gaan plaatsvinden. En zoals altijd is deze periode ook de tijd van nieuwe plannen maken, goede voornemens en wensen, waarvan we hopen dat ze in het aankomende jaar in vervulling zullen gaan. 

In dit laatste nieuwsbericht van 2020 willen we de lezers van wandelkrant 'te voet', alle bezoekers van tevoetonline, lezers van onze wekelijkse nieuwsbrief en volgers van Facebook (inmiddels meer dan 30.000!) en Twitter een prachtig 2021 toewensen. Een jaar vol gezondheid, voorspoed en ontzettend veel wandeldagen. Wij hopen jullie ook in het komende jaar met regelmaat te mogen inspireren tot prachtige wandeltochten door stad en land, avontuurlijke wandelvakanties en dat dit alles resulteert in veel wandelgenot. Gelukkig nieuwjaar!

Deel dit artikel