© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Hou je van een stevige strandwandeling? Heerlijk genieten van het strand, de Hollandse duinen en de eindeloze zee? Dan biedt de 11strandentocht op zaterdag 5 oktober een mogelijkheid om de wandelschoenen aan te trekken.

Tijdens dit wandel- (en hardloop)evenement loop je in één dag langs de Nederlandse kustlijn tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. En… je bewijst je medemens er een dienst mee, want je helpt meteen mee aan het eerder opsporen en oplossen van hart- en vaatziekten. De opbrengst van dit mooie evenement gaat namelijk naar de Hartstichting.

De 11strandentocht wordt georganiseerd door de Hartstichting. Zoals je waarschijnlijk weet zet de Hartstichting zich in voor een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben, leven. De verwachting is dat het aantal hartpatiënten de aankomende 10 jaar met ruim een half miljoen personen toeneemt. Als er niets gedaan wordt, zijn er in 2030 ongeveer 1.9 miljoen patiënten. Dat is de reden waarom onderzoek naar het eerder opsporen van hart- en vaatziekten harder nodig is dan ooit.

Maar dat kan de Hartstichting niet alleen. Door mee te doen aan de 11strandentocht help jij hier ook aan mee. Kies je afstand, deel je sponsorpagina en vraag vrienden, kennissen, collega's en familie om jou te sponsoren tijdens de heerlijke tocht langs de vloedlijn. Voel de wind in je haren, het zout op de lippen en steun daarmee tevens dit mooie initiatief!

Kies jouw afstand van 11, 20, 40 of 60 km tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. De finish voor alle afstanden is in Hoek van Holland. Koop vervolgens een busticket, die jou weer terug brengt naar je startlocatie.

Voor inschrijven en alle overige informatie ga je naar de website van de 11strandenloop.

Deel dit artikel