fiets en wandelbeurs 2021 online
© foto Shutterstock

Een fysieke Fiets- en Wandelbeurs, zoals we sinds jaar en dag gewend zijn, gaat er dit jaar niet komen. Voor 2021 staat er alleen een online editie op de rol.

Op 23 en 24 april wordt een interactief digitaal evenement gepresenteerd met de naam ‘Fiets en Wandelbeurs Online Experience’. 

Organisator Theo Jorna: “Noodgedwongen hebben we het fysieke event moeten schrappen vanwege de heersende pandemie. Het is momenteel onmogelijk een volwaardige beurs op poten te zetten, ondanks het feit dat er  wel veel belangstelling voor is".  

De digitale Fiets- en Wandelbeurs biedt bezoekers alle gelegenheid om inspiratie op te doen voor het fiets- en wandelseizoen. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen de online stands bezoeken, (video)chatten met exposanten en/of brochures downloaden. Er staan ook online lezingen en workshops op het programma en tevens kan je vragen stellen aan ervaren fietsers en wandelaars.

Theo Jorna: “Fietsen en wandelen heeft - mede vanwege de coronacrisis - de wind flink in de zeilen. Als het aardig weer is trekt half Nederland er te voet of met de fiets op uit. Al deze liefhebbers kunnen op onze online beurs de mooiste routes en fiets- en wandelbestemmingen vinden. En uit onze enquêtes blijkt dat wandelaars en fietsers staan te popelen om - als de omstandigheden het ook maar even toelaten - lekker op wandel- of fietsvakantie te gaan". 

Deel dit artikel