De dagen gaan weer lengen, we nemen zoetjesaan afscheid van het jaar 2021. Een jaar waarin wandelen – ondanks alle beperkingen - onverminderd populair bleek. In de zomermaanden werden er hier en daar voorzichtig weer wat evenementen georganiseerd, maar als ‘vroeger’ was het in 2021 bij lange na niet.

En nu staat 2022 voor de deur en opnieuw zitten we in lockdown. Opnieuw kunnen (wandel)evenementen momenteel geen doorgang vinden en opnieuw hopen we met z’n allen dat dit snel voorbij gaat.

Om onze abonnees, bezoekers van de website, nieuwsbriefontvangers en Facebookvolgers een viertal fraaie wandelingen te kunnen bieden ontwikkelden wij vorig jaar de individuele Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Alleen- of in klein gezelschap wandelen over de ozo mooie Utrechtse Heuvelrug. Op momenten dat jij dat wilt en in het gezelschap van jouw keuze. Vrijwel geheel onverhard, via de mooist denkbare paadjes en met alle denkbare variatie: bos, heide, open vlaktes, zandverstuivingen, vennetjes en hoogteverschillen. En de kwaliteit is verzekerd, want de routes zijn uitgezet door ervaren, lokale routemakers, die elk paadje van de Heuvelrug kennen.

wandelnieuws austerlitz mist

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse werd in 2021 een succes. Veel hartverwarmende berichtjes waren ons deel. Op veler verzoek gaan we in 2022 op herhaling. Met vier nieuwe routes op alle afstanden, dus ook voor de wandelaars die vorig jaar meededen aantrekkelijk om er weer bij te zijn.

In een tijd dat er niet zoveel mag en kan is het wellicht een goed voornemen om in 2022 ook mee te doen. Lekker genieten van prachtige routes die speciaal voor jou zijn uitgezet.

De kenmerken van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse

  • Je loopt de Heuvelrug Natuurwandel4daagse individueel of met een zelf samengesteld groepje, dus altijd 100% coronaproof
  • Je kunt wandelen op het moment dat jij dat wilt
  • Je mag er het hele jaar 2022 over doen
  • Je wandelt altijd 90-95% over onverhard terrein
  • Het zijn rustige wandelroutes in prachtige natuur van de Utrechtse HeuvelrugJe ontvangt een handzaam boekje met routebeschrijvingen en topografische kaartjes
  • Het vertrekpunt is uitstekend bereikbaar met openbaar- en eigen vervoer.

Lees hier alles over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2022

 

Deel dit artikel