De dagen worden weer langer en we nemen zo onderhand afscheid van het roerige jaar 2023. Ondanks alle narigheid op het wereldtoneel is ‘wandelen’ gelukkig onverminderd populair: jong en oud gaan er meer dan ooit regelmatig op uit om een wandeling te maken.

Inmiddels hebben wij voor het komende jaar weer vier prachtige, nieuwe wandelingen voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse uitgestippeld. Vier heerlijke wandeldagen in 2024; alleen- of met het gezelschap van jouw keuze heerlijk dwalen over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Op momenten dat jij dat zelf wilt, over vrijwel volledig onverharde routes. Via de mooiste paadjes en qua landschap met alle denkbare variatie: bos, heide, open vlaktes, zandverstuivingen, vennetjes en hoogteverschillen. En… de kwaliteit is verzekerd: alle routes zijn bedacht en uitgezet door zeer ervaren, lokale routemakers, die de Heuvelrug als geen ander kennen.

Ook in 2023 was de Heuvelrug Natuurwandel4daagse een groot succes. Op veler verzoek gaan we dus ook in 2024 op herhaling. Met vier volledig vernieuwde routes op alle afstanden, zodat het ook voor de wandelaars die eerder deelnamen aantrekkelijk blijft om mee te doen.

treek halveboomstam markering 20 25km

Met 2024 voor de deur zullen velen van jullie zich ongetwijfeld voornemen om met grote regelmaat de wandelschoenen aan te trekken in het nieuwe jaar. Is het dan niet een ontzettend leuk idee om in 2024 ook mee te doen aan deze unieke Heuvelrug Natuurwandel4daagse? Het betekent vier dagen quality time met degene waarmee je op pad gaat: je partner, kind(eren), ouders of wandelmaatje waar je eigenlijk veel te weinig mee wandelt. Viermaal per jaar samen genieten van de prachtige routes die speciaal voor jou zijn uitgezet.

Wie vóór 4 februari inschrijft is verzekerd van deelname en ontvangt gegarandeerd voor 1 maart 2024 het boekje en de speciaal vervaardigde medaille.

Kenmerken van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse op een rij:

  • Je loopt de Heuvelrug Natuurwandel4daagse individueel of met degene die jij zelf uitkiest
  • Je kunt wandelen op het moment dat jij dat wilt
  • Je mag er het hele jaar 2024 over doen
  • Je wandelt altijd tenminste voor 95% over onverhard terrein
  • Het zijn rustige wandelroutes in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug
  • Je ontvangt een handzaam boekje met duidelijke routebeschrijvingen en topografische kaartjes
  • Je ontvangt een fraaie, speciaal vervaardigde medaille als herinnering
  • Het vertrekpunt is uitstekend bereikbaar met openbaar- en eigen vervoer (ca. 100m vanaf het NS-station in Maarn).

Kijk hier voor meer informatie of om in te schrijven

Deel dit artikel