© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) heeft voor deelnemers aan de Vierdaagse van Nijmegen een speciale app ontwikkeld. Met deze ‘Wandel.nl Vierdaagse Experience app’ is gratis te downloaden en met de app in de hand kom je in ieder geval goed voorbereid aan de start. Tevens ontvang je vóór en tijdens de NijmeegseVierdaagse via de de app handige tips.

Vorig jaar was de app er ook al en maakten bijna 7000 wandelaars er gebruik van. Naast een trainingsschema voor de Vierdaagse-afstand van je keuze ontvang je ook wekelijks tips en adviezen. En ook tijdens de Vierdaagse krijg je handige tips, bijvoorbeeld over hoe je goed kunt herstellen en waar je de volgende dag op moet letten.

Met de app kun je ook nog extra plezier aan je deelname aan de Vierdaagse beleven. Je kunt bijvoorbeeld je fotofilters gebruiken, er zijn vragen en video's in de app en je kunt middels een chatfunctie zelfs met je vrienden communiceren.

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app is samen met Close ontwikkeld en is ook onderdeel van de app Close. Wil je de Vierdaagse app gebruiken, dan moet je eerst het registratieformulier invullen. Daarna ontvang je een SMS om de app te downloaden en kun je ermee aan de slag. Heb je de Close app toevallig al op je smartphone? Dan ontvang je na registratie automatisch een pushbericht met een uitnodiging om de Vierdaagse app te downloaden. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 4.4) en Apple smartphones (vanaf iOS 11.0).

Download de app via de website van de KNWB.

Deel dit artikel