© foto Shutterstock

De Grebbelinie maakt onderdeel uit van vijf populaire Klompenpaden. Aan deze historische verdedigingslinie worden vanaf heden tot en met maart 2023 herstelwerkzaamheden uitgevoerd. De linie van in totaal 24 kilometer veroorzaakt wél de nodige hinder op alle vijf de Klompenpaden en twee overstaproutes.

Er wordt aangeraden om tijdens deze periode niet te wandelen over onderstaande Klompenpaden. Er zijn weliswaar omleidingen, maar deze zijn vaak over verharde- en/of drukke wegen. Bovendien is de Grebbelinie een heel belangrijk onderdeel van onderstaande routes, waardoor je een prachtig gedeelte mist als je deze stukken overslaat.

De routes

Het tijdelijke ongemak betreft de volgende routes:

  • Overstaproute Stoutenburgerpad naar Snorrenhoefpad: gestremd van 27 februari tot 8 maart en van 13 maart tot en met 17 maart
  • Overstaproute die het Stoutenburgerpad, Snorrenhoefpad, Termatenpad en Schutpad met elkaar verbindt: gestremd van 9 januari – 20 januari en van 8 februari tot 17 februari
  • Het Breeschoterpad, Daatselaarsepad en Jufferpad zijn gesloten van 9 januari tot 25 januari.
  • Aanlooproute van het Termatenpad is gesloten van 1 februari tot 10 februari en de hoofdroute is gesloten van 30 januari tot 10 februari.
  • Het Dashorsterpad is niet toegankelijk van 23 januari tot 3 februari, van 10 februari tot 28 februari

Meer informatie vind je op de website van de provincie Utrecht

 

Deel dit artikel