Wie nog met voordeel wil meedoen aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2023 heeft nog slechts een paar dagen de tijd om te boeken tegen een gereduceerd tarief. Vroegboekers ontvangen nog tot en met zondag 18 december 2022 een korting van 10% op het inschrijfgeld. Voor wie het nog niet wist: De Heuvelrug Natuurwandel4daagse speelt zich af in de oogverblindende natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Ook in de editie van 2023 zijn er weer vier nieuwe, avontuurlijke routes uitgezet…

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is individueel en je wandelt wanneer jij dat zelf wilt. Je wordt getrakteerd op vier adembenemende wandelroutes, die voor 95% over onverharde paden gaan. En vooral niet alleen via de ‘paaltjesroutes’… Integendeel, de routes hebben stuk voor stuk veel avontuurlijke elementen: fraaie ‘eenpersoonspaadjes’, verrassende hoogteverschillen en een heerlijke diversiteit in landschapsstijlen.

heuv2023 mooi bospad en martien

TIP

Doe de Heuvelrug Natuurwandel4daagse samen met je partner, kinderen, ouders, vrienden of met een wandelmaatje(s) die je eigenlijk veel te weinig ziet. Weg van alle hectiek, heerlijk in de natuur; quality time in optima forma!

Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen. Je kan dit geheel doen op jouw eigen manier en op het moment dat het jou schikt. Je hoeft de Heuvelrug Natuurwandel4daagse ook niet in vier aaneengesloten dagen te doen; je mag de vier dagen uitsmeren over heel 2023. Je bepaalt je eigen tempo, ritme en tijd om optimaal te kunnen genieten van vier heerlijke wandeldagen.

LEES HIER ALLE INFO EN BOEK T/M 18 DECEMBER 2022 MET VROEGBOEKKORTING

 

Deel dit artikel