Op veler verzoek is er ook in 2022 een Heuvelrug Natuurwandel4daagse. We ontvingen in 2021 veel mooie berichten en bedankjes van wandelaars; reacties waarvan we in het algemeen een heel warm gevoel kregen…

En dus is er in 2022 wederom een Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Deze speciaal uitgezette wandeltochten brengen je naar de allermooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug. Voor het komend jaar zijn er bovendien voor alle afstanden vier nieuwe wandelroutes gemaakt door onze lokale routemakers, die de Utrechtse Heuvelrug als geen ander kennen.

100% coronaproof

De wandelingen doe je in je eigen tempo, op de dagen dat jij dat wilt en zijn 100% coronaproof. De wandelroutes gaan bovendien voor 90-95% over onverharde paden, die je voeren over zandverstuivingen en heidevelden, langs vennetjes, open velden en door gevarieerde bossen met soms flinke hoogteverschillen. Doe je ook mee?

Meedoen betekent vier keer quality time met je partner, je zoon of je dochter, zus of broer, vriend of vriendin. Of met dat wandelmaatje waar je eigenlijk altijd véél te weinig mee wandelt. Een fijn vooruitzicht voor 2022…

Na inschrijving ontvang je een fraai routeboekje met een heldere routebeschrijving van de vier wandelroutes van 10, 15, 20 of 25 km. De duidelijke topografische wandelkaartjes maken het geheel compleet. En de volbrengers? Die mogen zichzelf uiteindelijk de mooie, speciaal ontwikkelde medaille opspelden. En… wie inschrijft vóór 1 januari 2022 krijgt 10% korting op het inschrijftarief. Pak dat voordeel en geniet alvast van het heerlijke vooruitzicht van vier onvergetelijke wandeldagen.

Lees hier alle informatie over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2022

Deel dit artikel