© foto's Le Champion

De Egmond Wandel Marathon die aanstaand weekend plaats zal vinden is volledig uitverkocht. Maar er is nog een sprankje hoop voor degenen die naast een startbewijs grepen dit jaar: de organisatie geeft aan deelnemers die onverwacht niet kunnen meedoen de mogelijkheid het reeds ontvangen startbewijs te koop aan te bieden.

Dat betekent dus ook dat dit de plaats is waar je met een beetje geluk alsnog een deelnamebewijs kan veroveren voor zaterdag 27 en/of zondag 28 januari 2024.

Hoe werkt dat?

De overdracht van een startbewijs kan via jouw persoonlijke dashboard. Wie van deze service gebruik wil maken gaat naar OPEN DASHBOARD in de bevestigingsmail die je ontving. Je opent je registratie en klikt op je ticket om die vervolgens toe te wijzen aan iemand anders. De overdracht van je startbewijs zorgt er automatisch voor dat de registratie - en bijbehorende QR-code om het startbewijs op te kunnen halen - in het account van de nieuwe koper komt te staan.

wandelnieuws egmond heuvelop

De Egmond Wandel Marathon geeft overigens nog wel een waarschuwing: De organisatie faciliteert deze ‘Vraag en aanbod-pagina’. Het verkopen en/of kopen van zo’n startbewijs is geheel op eigen risico. Vergeet niet: Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook… Het is de verantwoordelijkheid van verkoper én koper om ervoor te zorgen dat het startbewijs goed wordt overgedragen. De organisatie speelt hier geen rol in.

Naar de vraag en aanbod pagina van de Egmond Wandel Marathon

Deel dit artikel