Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest; je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel, een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en drinken onderweg...

Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Hot&Cold ONE Light van SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Duurzaam

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp, iets waar we als natuur niet omheen kunnen. Wegwerpbekers en plastic flessen zorgen voor veel veel afval, afval dat vaker - al dan niet meer komt - weer in de natuur terechtkomt. De Hot&Cold ONE Light is het perfecte alternatief voor wegwerpbekers en -flessen. Deze stevige en duurzame drinkfles kun je keer op keer vullen met je favoriete drank en meenemen tijdens je wandeling. Zo producer je minder (plastic) afval en kun je onderweg genieten van je koffie- of theemoment, een win-win situatie!

 

wandelnieuws sigg vlees mintgroenwandelnieuws sigg vlees oudrosewandelnieuws sig vlees matzwartOnmisbaar

Maar, wat maakt van deze drinkfles nog meer een onmisbaar item voor tijdens het wandelen? Met de praktische en nog stijlvollere Hot&Cold ONE Light laat het merk uit Zwitserland zien hoe een goed product beter kan worden. Zo heeft de drinkfles 10% meer inhoud dan de vorige versie, wat neerkomt op een inhoud van 0,55 liter. Z'n vorder was al een topper op het gebied van isolatie, maar de Hot&Cold ONE Light isoleert - echt waar - beter. Warme dranken blijven maar liefst 30% langer warm, wat gelijkstaat aan 13 uur. Koude dranken blijven 66% langer koud, maar neerkomt op 30 uur. Zoals de naam doet vermoeden is de drinkfles ook lichter, 300 gram in plaats van 330 gram. 

Deze recyclebare en duurzame drinkfles is gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrij staal en voorzien van een handige theefilter voor losse thee of stukjes fruit. Dankzij de antislip onderkant staat de fles stevig op z’n plek. De dop, die voor zowel links- als rechtshandigen tijdens het wandelen makkelijk met één hand te openen is, is gemaakt van Tritan, een materiaal dat absoluut smaakloos is en daarom de smaak van drankjes niet verandert. De kwalitatief hoogwaardige schroefdop is lekvrij, zelfs bij koolzuurhoudende dranken en wanneer de fles op z’n kop gehouden wordt.

Optimaal genieten van een warme of koude drank tijdens het wandelen doe je met de Hot&Cold ONE Light van SIGG!

Meer informatie over SIGG kan je vinden op de website

Deel dit artikel