Lowe Alpine is al sinds 1967 toonaangevend op het gebied van rugzakontwerp, toen de revolutionaire Expedition-rugzak werd ontwikkeld die ongekende bewegingsvrijheid bood en de standaard werd voor alle moderne, technische rugzakken.

Sindsdien heeft Lowe Alpine een reputatie opgebouwd voor het maken van lichtgewicht, geventileerde rugzakken, waarop wandelaars overal ter wereld vertrouwen, omdat de drager koel en droog blijft, zelfs op steile hellingen en in warmere klimaten. De technologie die voor deze rugzakken werd ontwikkeld, is nu gebruikt voor de nieuwe Nijmegen-heuptas. Dit is een volledig uitgeruste, ademende heuptas die het bovenlichaam vrij houdt en toch voldoende opbergruimte heeft en snelle toegang biedt tot alle essentiële items.

Deze heuptas is vernoemd naar een van 's werelds grootste wandelevenementen - de Vierdaagse van Nijmegen - en is essentieel voor elke dagwandelaar die met een minimale uitrusting vele kilometers wil afleggen.

Ademend draagsysteem met innovatief ontwerp

Lowe Alpine heeft de Nijmegen-heuptas ontwikkeld rond het nieuwste Air Contour™-draagsysteem dat speciaal aan heuptassen werd aangepast. Deze heuptas is ontworpen om veel lucht door te laten en vochtophoping te minimaliseren, en heeft een nauwsluitend voorgevormd paneel met een open netbespanning, zodat de wandelaar zelfs bij warmer weer koel en droog blijft.

De heuptas is voorgevormd volgens de contouren van het lichaam voor een comfortabele pasvorm en stabiliteit wanneer u snel of over ruw terrein wandelt. Dankzij het slimme compressieschild om de last te stabiliseren en een heupbandsysteem dat naar voren trekt en soepel en gemakkelijk wordt versteld, past de Nijmegen-heuptas goed en stevig rond de taille, zodat de tas minder beweegt en u efficiënt kunt blijven doorwandelen.

uitrusting nijmegen 6 black fah 04 blk

Het ideale alternatief voor een kleine rugzak

Met 6 liter opbergruimte heeft de Nijmegen 6-heuptas genoeg ruimte voor uw essentiële spullen, zodat u alles bij de hand hebt wanneer u vele kilometers te voet aflegt.

Tot de praktische opbergmogelijkheden behoren onder andere:

 • Ruimte voor bidons

  Als u in warm weer lange afstanden aflegt, is het essentieel om onderweg goed te drinken. De Nijmegen-heuptas heeft twee bidonsleuven, inclusief twee bidons, perfect voor drinken onderweg zonder te hoeven stoppen.
 • Snel toegankelijk hoofdcompartiment

  Dankzij de grote ritssluiting voor snelle toegang tot al uw spullen, kunt u alles meenemen wat u nodig hebt, denk aan zonnebrandcrème, een hoed of een kaart.
 • Zakjes met ritssluiting

  Houd uw snacks of kompas bij de hand in de eenvoudig bereikbare zakjes.
 • Veiligheidszak achter

  Bescherm uw waardevolle spullen tijdens de reis in het achterzakje met rits, dat dicht tegen uw lichaam aan zit en een handige sleutelclip heeft.
Deel dit artikel