© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Vanaf vandaag - vrijdag 1 maart - tot en met zondag 3 maart is België Toerisme Wallonië-Ardennen aanwezig op de Fiets & Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de stand en bij andere Belgische beursdeelnemers vind je informatie over de mooiste wandeltochten in de Ardennen.

Het toeristische thema Waterrijk Wallonië vormt daarbij een mooie leidraad voor je wandeling in de Belgische Ardennen. De wandelingen voeren je langs ruisende beekjes en stromende riviertjes in de Ardennen. Zo vind je in de omliggende heuvels van Spa tal van minerale- en thermale bronnen op je pad. Je kunt op die manier wandelen heerlijk met wellness combineren!

Bruisend Spa

Want wandelen en wellness gaan goed samen in Spa! Het fraaie stadje is één van de historische kuuroorden van Europa. Met name in de 18e eeuw was Spa dé 'place to be' voor de mondaine burgerij, koningen, keizers en prinsessen. Je kunt er als wandelaar en liefhebber van wellness terecht in de Thermen van Spa, prachtig gelegen op een heuvel en met uitzicht op het stadje. En wil je de bronnen van het beroemde water van Spa ontdekken? Je vindt er als wandelaar eenvoudig je weg via de goed bewegwijzerde paden dwars door de natuur. Wil je een dagje wat rustiger aan doen, dan zijn ook in het stadje zelf interessante wandelroutes uitgezet. Ben je niet op de fiets- en Wandelbeurs en wil je toch informatie? Dan kun je vanzelfsprekend terecht op de website van België Toerisme Wallonië-Ardennen.

Deel dit artikel