Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig heeft weer een fraaie, nieuwe wandelgids aan haar collectie toegevoegd. In het boekwerkje ‘Zeeuwse zwerftochten’ maak je in 17 verrassende wandelingen van 12 tot 26 km kennis met de veelzijdigheid van Zeeland, van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen.

Je ervaart rust en ruimte, weids platteland met lange boomdijken, brede stranden en blonde duinen, schorren en slikken, lieflijke dorpen en monumentale stadjes. Tijdens de wandelingen leer je de bijzondere natuur in een delta op de grens van zout en zoet goed kennen.

Natuurlijk gaat het ook over de eeuwige strijd met het water. Met als bijkomend voordeel de ligging aan zee, waardoor handel en visserij kunnen floreren. En ook Neeltje Jans en de wereldberoemde Oosterscheldekering doe je wandelend aan. Elke wandeling is voorzien van een kleurig routekaartje en een goede, gedetailleerde routebeschrijving.

‘Zeeuwse zwerftochten’, samengesteld door Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn, kan worden besteld via de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

cover zeeuwsezwerftochten

Deel dit artikel