© foto NIVON
© foto NIVON

Wil je binnenkort je wandeltocht combineren met een bezoekje aan een Natuurvriendenhuis van NIVON? Dan is 25 mei a.s. daarvoor een uitstekende gelegenheid. Het NIVON Natuurvriendenhuis Den Broam in Buurse opent op zaterdag 25 mei namelijk de deuren voor elke belangstellende die deze organisatie een warm hart toedraagt.

Vrijwilligers van deze NIVON-vestiging staan deze dag voor je klaar en willen je met alle plezier het huis én de omgeving laten zien. Ze vertellen je ook van alles over de activiteiten die er georganiseerd worden in het Natuurvriendenhuis. Je bent er van harte welkom!

Het dagprogramma:

  • 13:30 uur: vriendelijke ontvangst met koffie en thee
  • 14:00 uur: welkomstwoord door voorzitter Rinze Vonk. Hij geeft informatie over alle activiteiten en het onlangs behaalde greenkey certificaat
  • 14:30 uur: rondleiding in en om het huis, tevens is er een wandeling langs de Buurserbeek, door het Witteveen en een bezoek aan de biologische boerderij Zuuver.
  • 16:00 uur: een gezellige borrel; misschien wil je binnenkort als gast eens gebruik maken van Den Broam voor een familiefeestje, een vergadering of cursus

Als je van plan bent om te komen, dan graag aanmelden vóór 20 mei a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt Natuurvriendenhuis Den Broam op Alsteedseweg 73 te Buurse. Kijk gerust eerst op de website van Den Broam!

Deel dit artikel