Op 21 september a.s. opent de Britse outdoorfabrikant Rab een shop-in-shop bij sport- en outdoorwinkel Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden. Rab presenteert in totaal ongeveer 100 verschillende stijlen op een oppervlakte van meer dan 40 vierkante meter.

De focus voor het komende seizoen ligt op zowel de donsproducten als de nieuw geïntroduceerde Gore-Tex lijn van Rab. Handschoenen, petten en andere accessoires ronden het assortiment af.

Het verhaal van Rab begon in 1981 op de zolder van een klein rijtjeshuis in het Engelse Sheffield, waar Robert 'Rab' Carrington de eerste slaapzak maakte die zijn naam droeg. Met de hand genaaid en ontwikkeld met een ingenieuze gevoel voor verhoudingen, werd Rab's ervaring uit jaren in de bergen weerspiegeld in zijn ontwerpen.

Tot op de dag van vandaag koestert Rab de hoge normen, de vindingrijkheid en de pioniersgeest van Rab Carrington. De productie bestaat uit robuuste, hoogwaardige alpine kleding en uitrusting, die volledige bescherming, comfort en vrijheid biedt op heuvels, kliffen en toppen. De producten worden vervaardigd van lang beproefde materialen, zoals Europees dons van topkwaliteit. Niet extravagant of overgespecificeerd - alleen eerlijke en uiterst functionele items die je liever wilt repareren dan vervangen.

De donscollectie van Rab is inmiddels befaamd. Rab-producten worden tot op de dag van vandaag gemaakt volgens de strengste kwaliteitscriteria en ze voldoen aan de eisen van elke ambitieuze bergbeklimmer en aan de behoeften van natuurliefhebbers en buitensportfans.

Voor de winter van 2019/2020 heeft Rab een uitgebreide Gore-Tex-collectie in haar assortiment (die vanzelfsprekend ook verkrijgbaar is bij Zwerfkei). De hoogwaardige materialen van Gore-Tex garanderen bescherming tegen wind en weer, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

Rab viert de opening van de nieuwe met aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De eerste 50 klanten van de shop-in-shop ontvangen bij hun aankopen gratis een Rab Logo Beanie. De eerste tien klanten, die een aankoop doen van minimaal 500 euro, worden beloond met een Rab Kitbag 80 ter waarde van 99,95 euro.

Meer informatie over Rab is te vinden op de website.

Deel dit artikel