© foto Stichting Green Race

Green Race organiseert op 28 en 29 augustus de vierde editie van de Heuvelrug Wandel Tweedaagse, een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je wandelt door een aangenaam en afwisselend landschap, waar je heerlijk van zal genieten!

Op zaterdag en zondag zijn weer twee mooie routes uitgezet. De oorspronkelijke route op zondag zal in verband met de veiligheid wat aanpassingen krijgen als gevolg van de stormschade van 18 juni j.l. aan het 'normale' traject van de Tweedaagse.

Geen na-inschrijving mogelijk

Je kan bij de Tweedaagse per dag kiezen voor de afstand van 10 km of  20 km, maar één dag meelopen of per dag een andere afstand kan ook! De organisatie zorgt bij start en finish uiteraard voor een ‘corona-veilige’ situatie voor de deelnemers. Inschrijven is alleen vooraf mogelijk. Deelnemers ontvangen vervolgens per mail hun start-tijdvak. Er wordt gestart tussen 9.00 en 10.30 uur. Je kan als deelnemers wel je voorkeur doorgeven. Kosten voor deelname is € 10,00 per persoon per dag (ongeacht de afstand). Kom je van wat verder weg, dan kan je op Vakantiepark Bonte Vlucht kamperen tegen een speciaal tarief!

Het evenement is in én voor de natuur. Organisator Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar gaat de bijdrage naar de Stichting Bomen voor Leersum e.o., die zich inzet voor het herstel van de groene omgeving na de storm/valwind van 18 juni jongstleden.

Inschrijven kan via de website van de Green Race

 

Deel dit artikel