wandelen valentijnsdag hartlopen
© foto Shutterstock

Over een paar weken, op 14 februari, is het weer zover: Valentijnsdag. Normaal gesproken een dag voor een intiem dinertje in een knus restaurant, maar helaas zit dit er dit jaar niet in. Maar dat betekent niet dat we Valentijnsdag ongemerkt voorbij hoeven te laten gaan, want wandelschoenenmerk LOWA bedacht de actie Hartlopen.

Tijdens deze actie maak je een wandeling met je geliefde en kom je gegarandeerd in de Valentijnsstemming. Neem je thermofles met chocolademelk mee, trek je wandelschoenen aan en ga fijn stappen met je geliefde. Dit wordt vast en zeker de meest romantische route die je ooit gewandeld hebt.

Romantische routes

Met de actie Hartlopen geef is het de bedoeling dat je je wandeling een liefdevol tintje geeft. Bijvoorbeeld door een route uit te stippelen in de vorm van een hart. Neem je Valentijn op zondag 14 februari mee voor een romantische tocht. Of je nu struint door de bossen, een winterse strandwandeling maakt of de stad verkent, het is een gezonde en romantische manier om samen de dag van de liefde te vieren. Initiatiefnemer van de actie Hartlopen is outdoorschoenenmerk LOWA. Hoe werkt het? Kies een Hartlooproute, deel deze route op social media met de hashtag #love4lowa en maak op die manier kans op een paar LOWA wandelschoenen voor jou én je valentijn. Als je op voorhand al een route wilt uitstippelen, gebruik dan een app als Strava, Runkeeper of Garmin.

Deel dit artikel