© foto Shutterstock

Het jaar 2022 staat voor de deur en velen ons zijn bezig met het maken van nieuwe plannen en goede voornemens. We hopen dat ze in het aankomende jaar in vervulling zúllen en kúnnen gaan. 

Want we zijn op dit moment nog steeds gevangen door de coronapandemie, iets dat we een jaar geleden wellicht niet hadden verwacht. Gelukkig kan er steeds wel gewandeld worden, al zijn ook dáár de nodige beperkende maatregelen van kracht. Laten we hopen dat dit snel weer de goede kant op gaat.

Ondanks alles willen we in dit laatste nieuwsbericht van 2021 de lezers van wandelkrant 'te voet', alle bezoekers van tevoetonline, de lezers van onze wekelijkse nieuwsbrief en onze volgers van Facebook (inmiddels meer dan 50.000!) en Twitter een gelukkig, zorgeloos en vooral gezond 2022 toewensen. Een jaar met ontzettend veel wandeldagen. En vanzelfsprekend hopen wij jullie ook in het komende jaar regelmatig te kunnen inspireren tot het maken van prachtige wandeltochten in heel Nederland en daarbuiten. We wensen je een heel gelukkig nieuwjaar!

Deel dit artikel