De Sportwandelschool organiseert ook in 2024 de 4daagse van Luxemburg. Een fantastische wandelervaring over de befaamde Mullerthal Trails in Luxemburgs ‘Klein Zwitserland’. De startlocatie ligt in Berdorf in het hart van Petite Suisse.

Mullerthal Trail

Deze wandelvierdaagse is grotendeels uitgezet over de Mullerthal Trail gelegen in Petite Suisse. Op dag 1 en 3 gaan de routes ook gedeeltelijk over de prachtige wandelpaden van de Sud Eifel aan de andere kant van de grensrivier Der Sauer. De Mullerthal Trail werd in 2014 gecertificeerd met het label ‘Leading Quality Trails - Best of Europe’. Dit rotsachtige wandelgebied in Luxemburg is bekend en geliefd als ‘Petite Suisse’ dan wel ‘Luxemburgs Klein Zwitserland’.

wandelnieuws tonneman 1

De routes

Je kan kiezen uit 5 wandelafstanden: 5, 10, 15, 20 en 25 km.  De kosten voor deelname bedragen € 47,50 p.p. Dit is inclusief een herinneringsmedaille. Schrijf je snel in en tot ziens bij de start in Berdorf. Info en Inschrijven via: www.w4dlux.nl of inschrijven

Overnachtingen

De 6-daagse busreizen vertrekken 1 dag voor het evenement naar Luxemburg en gaan een dag later weer terug naar Nederland. Van zondag 21 t/m vrijdag 26 april 2024. Op Koningsdag bent u weer thuis. De prijzen van reis met verblijf - maar liefst 7 verschillende opties - variëren van € 450,00 tot € 695,00. Net wat voor hotel u kiest. De bus heeft meerdere opstapplaatsen in Nederland. De Zoetermeerse Dagjes Specialist (ZDS) verzorgt de heen- en terugreis én de dagelijkse transfers. Je kan als deelnemers kiezen uit de volgende accommodaties:

wandelnieuws tonneman 2

Overnachten in Hotel Bitburg, all inclusive

Prijs € 525,00, inclusief busreis en transfers, 5 overnachtingen op basis van HP, lunchpakket en drankjes na het diner. Het hotel ligt 30 minuten rijden van de startlocatie bij Bitburg. Toeslag 1 persoonskamer € 100,00 voor 5 overnachtingen alleen op de kamer. In het hotel kun je heerlijk eten. Aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen.

Overnachten in Hotel Trail Inn in Berdorf, logies en ontbijt

Prijs € 595,00, inclusief 5 overnachtingen op basis van logies en ontbijt en de busreis. Vijf overnachting op een tweepersoons kamer, 5x ontbijt. Het hotel ligt 200 meter van de startlocatie. Toeslag 1 persoonskamer € 100,00 voor 5 overnachtingen alleen op de kamer. In het hotel kun je heerlijk eten. Wil je ook eens ergens anders dineren? In Berdorf zijn vijf restaurants waar je prima kan eten. O.a. een pizzeria en een chinees. Aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen.

Overnachten in Hotel Kinnen in Berdorf, logies en ontbijt

Prijs € 625,00, inclusief 5 overnachtingen op basis van logies en ontbijt en de busreis. Vijf overnachting op een tweepersoons kamer, 5x ontbijt. Het hotel ligt 200 meter van de startlocatie. Toeslag 1 persoonskamer € 100,00 voor vijf overnachtingen alleen op de kamer. In het hotel kun je heerlijk eten. Wil je ook eens ergens anders dineren. In Berdorf zijn 5 restaurants waar je prima kunt eten. O.a. een pizzeria en een chinees. Aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen.

Overnachten in Hotel Ritschlay in Bollendorf, halfpension

Prijs € 625,00, inclusief 5 overnachting op basis van HP, de busreis en de dagelijkse transfers naar de startlocatie. Vijf overnachting op een tweepersoons kamer, 5x ontbijt en 5x een uitstekend diner. Toeslag 1 persoonskamer € 95,00. U overnacht dan alleen op de kamer. Aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen.

Overnachten in Hotel Hauer*** in Bollendorf, halfpension

Met een 4 gangen menu. Prijs € 695,00. Inclusief 5 overnachtingen op basis van HP, de busreis en dagelijkse transfers naar de startlocatie in Berdorf. Toeslag 1 persoonskamer € 95,00. U overnacht dan alleen op de kamer. Er zijn 8  tweepersoons kamers en 2 eenpersoons kamers. Meer informatie en aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden.

Overnachten in een kasteel Burg Hotel in Bollendorf, halfpension

Prijs € 675,00, inclusief 5 overnachting op basis van HP, de busreis en dagelijkse transfers naar de startlocatie. Vijf overnachting op een tweepersoons kamer, 5x ontbijt en 5x een uitstekend diner. Toeslag 1 persoonskamer € 95,00. U overnacht dan alleen op de kamer. Aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen.

Overnachten in Jeugdherberg Bollendorf in Bollendorf, halfpension

Prijs € 450,00 / € 475,00 / € 495,00, inclusief 5 overnachtingen op basis van HP, de busreis en de dagelijkse transfers naar de startlocatie. Vijf overnachting op een 1, 2 of 4 persoonskamer, 5x ontbijt en 5x diner. U overnacht altijd samen met iemand op een kamer. Aanmelden kan door het aanmeldformulier te downloaden en in te vullen.

Meer informatie is te vinden op de website van Wandel4daagse Luxemburg

wandelnieuws tonneman 4

Deel dit artikel