Imposante bossen, ruige zandverstuivingen, adembenemende vennen en oogverblindende heidevelden. En vrijwel alles onverhard… Dat zijn de ingrediënten van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Tijdens de vier nieuwe routes van editie 2024 maak je kennis met het allermooiste van de Heuvelrug.

Voor 95% onverhard, weg van alle drukte, wandel je over prachtige eenmanspaadjes en statige lanen, over pittige klimmetjes en door prachtige valleien. Wie een bijzondere wandelervaring wil beleven mag dit niet missen. Wie zeker wil zijn van deelname aan de editie van 2024 schrijft in voor 4 februari a.s. Mis ’t niet en schrijf in nu het nog kan…

treek bankje 25km

Vrijwel wekelijks mogen we complimenten van deelnemers ontvangen. Ze zijn in het algemeen zeer enthousiast over de heldere routebeschrijvingen en de fraaiheid van de wandelingen. Zo kregen we onlangs van een deelnemer uit Goes de onderstaande mail toegestuurd:

Van 16 t/m 19 oktober j.l. hebben wij met groot succes de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2023 gewandeld. Wat was deze prachtig! Een heel groot supercompliment voor alle vier de mooie routes. Wij als natuurliefhebbers zijn zeer verwend, maar dit overklast alles. Ga zo door!!

Met vriendelijke groet, Arie en Andre uit Goes

De inschrijvingsperiode van editie 2024 loopt tot en met 4 februari 2024. Daarna zal ook nog wel een beperkt aantal plaatsen per afstand beschikbaar zijn, maar als je echt zeker van deelname wilt zijn, dan is het verstandig om je in elk geval in vóór 4 februari aanstaande in te schrijven.

lv schapen 25km

De initiatiefnemer: “Je mag over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse een heel jaar doen; maar omdat we productietijd voor boekjes en medailles nodig hebben is er wel een uiterste aanmelddatum. Die is dit jaar vastgesteld op 4 februari 2024. De definitieve aantallen van boekjes en medailles stellen we vast na het aantal aanmeldingen op 4 februari. We zullen dan nog wel extra exemplaren voor alle afstanden bestellen, maar dat zullen waarschijnlijk kleine aantallen zijn. De beschikbaarheid is dan ‘zolang de voorraad strekt’. Dus wil je er zeker van zijn dat je kan meedoen in 2024, dan is het verstandig om vóór de 4e februari in te schrijven. Daarna is het zomaar mogelijk dat je achter het net vist.”

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is een geweldige, niet-alledaagse vierdaagse in de natuur in het hart van ons land. Met vier prachtige onverharde wandelroutes leer je de Utrechtse Heuvelrug kennen op een heel bijzondere wijze! Meer informatie vind je elders op deze website.

DIRECT INSCHRIJVEN? KLIK HIER!

Deel dit artikel