Vorig jaar heeft de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn voor het eerst – destijds ter gelegenheid van de 65e verjaardag van de vierdaagse - een mooie cheque overhandigd aan de Bas van de Goor Foundation.

Het bestuur van de vierdaagse - die van 9 tot en met 12 juli 2019 plaats vindt - heeft onlangs besloten ook in 2019 een goed doel te steunen. Ditmaal is gekozen voor de stichting Spieren voor Spieren.

Spieren voor spieren heeft als doel spierziekten bij kinderen te verslaan. Hiervoor wordt zeer intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en topsport- en kind-ambassadeurs. De stichting zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, maar daarnaast heeft zij ook als doel kinderen en de gezinnen, die nu lijden onder hun spierziekte, te helpen.

Spieren voor Spieren ondersteunt en faciliteert sympathisanten in het land geld in te zamelen voor de stichting. Met een speciale website wordt voor eventuele acties een platform beschikbaar gesteld ten behoeve van publiciteit en donaties.

Meer informatie kun je vinden op de website van Spieren voor Spieren.

Deel dit artikel