© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Op zaterdag 22 juni a.s. is de jaarlijkse Dag van de Kampvuurmuzikant. Deze dag spelen meer dan 80 muzikanten bij het kampvuur op wel 20 verschillende Natuurkampeerterreinen in ons land. Vrijwel elke provincie is erbij en inmiddels heeft Stichting De Groene Koepel ook de line-up per locatie bekendgemaakt.

Per natuurkampeerterrein spelen vier à vijf muzikanten rond een kampvuurtje. Ze spelen ieder een set van ongeveer twintig minuten met bekende meezingers of juist eigen nummers. Het publiek bepaalt welke act het allerbest past bij het kampvuur. Per locatie wordt zo de publieksfavoriet gekozen. En die worden dan weer uitgenodigd om te komen spelen tijdens de finale op het Kampvuurfestival op zaterdag 7 september 2019 op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde.

 Als je het leuk vindt en je zou er graag bij willen zijn, meld je dan aan bij de beheerder van het betreffende Natuurkampeerterrein. Vaak is de entree gratis, op sommige terreinen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Blijven kamperen kan vanzelfsprekend ook, maar het is dan wel verstandig om tijdig een plekje te reserveren. Om 20.00 uur beginnen de muzikale acts op alle terreinen.

Je kunt alle informatie over de Dag van de Kampvuurmuzikant vinden op de website.

Deel dit artikel