Het Vroege Vogelconcert op de Hoge Veluwe is inmiddels een begrip. Ook dit jaar is Het Nationale Park op zondag 27 mei van 06.00 tot 08.00 uur het decor van een uniek openluchtconcert.

Ditmaal wordt het concert uitgevoerd door mezzosopraan Mylou Mazali, sopraan Iris de Koomen en pianist Kimball Huijgens. Het programma is gebaseerd op het vogelgezang en de geluiden in de natuur.

Er worden bekende licht-klassieke stukken gezongen. Tevens zal op enkele momenten het publiek verleid worden om mee te zingen of teneuriën. In combinatie met het gezang van honderden vogels op de locatie belooft deze achtste editie van het Vroege Vogelconcert een buitengewone belevenis te worden.

Het concert wordt gehouden bij de fundamenten van het nooit voltooide Grote Museum, aan de voet van de Franse Berg. Daar kunnen de bezoekers naartoe wandelen. Het is handig om ook een klapstoeltje mee te nemen. Vanwege het vroege tijdstip is alleen ingang Otterlo vanaf 05.15 uur open. Ingangen Hoenderloo en Schaarsbergen zijn dan nog dicht.

De prijs is € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen en is exclusief de entreeprijs voor het park. Reserveren is verplicht en kan hier

Deel dit artikel