Of je nou altijd al een fanatieke wandelaar bent geweest, of dat de pandemie van de afgelopen twee jaar ervoor gezorgd heeft dat je vaker je wandelschoenen aantrekt: hiken is heerlijk!

Echter, soms heb je even geen inspiratie meer en weet je niet waar de volgende wandeling naartoe gaat. Daarom heeft deuter voor álle outdoor-fans een samenwerking met komoot opgezet.

De app komoot is voor miljoenen mensen de sleutel tot het beleven van avonturen in de buitenlucht. Van de onverschrokken avonturier en de ervaren wandelaar, tot de beginner die net zijn eerste rugzak heeft gekocht. Alles draait om het vinden, plannen en beleven van outdoor-ervaringen!

Samen met komoot heeft deuter 12 inspirerende wandelroutes en avonturen in Nederland vastgelegd. Dit zijn allemaal makkelijke ‘instap-wandelingen’ tussen 5 en 10,5 km, altijd vanaf een treinstation in een stad. Wil je er echt een avontuur van maken, dan logeer je op het eindpunt in een bijzondere accommodatie en loop je pas de volgende dag weer terug. Geen tijd of zin om te blijven slapen? Geen probleem, dan pak je trein naar huis terug, want de etappe eindigt ook altijd bij een station, of daar vlakbij. Heb je de smaak te pakken? Dan kun je ook de heen- en terugweg op dezelfde dag lopen.

Doe mee aan de prijsvraag en win één van de 20 Komoot-vouchers

deuter stelt 20 vouchers van Komoot beschikbaar voor inzenders van de goed oplossing op de volgende vraag:
Wat is de ondertitel van de 12 insprirerende wandelroutes en avonturen?

Met de voucher van Komoot krijg je de mogelijkheid een regio naar keuze te ontgrendelen, zodat je daar je eigen wandeltochten kan plannen en delen. 
Stuur de oplossing van deze vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uit de goede oplossingen worden door loting de 20 winnaars van de vouchers bepaald.

uitrusting deuter komootactie visual 1

Denk aan een goede uitrusting!

Naast goede schoenen is een rugzak een onmisbaar onderdeel van je outdooruitrusting. Of je nu voor een korte wandeling in de buurt gaat of een langere hike in het weekend met vrienden, een goede rugzak draagt bij aan je loopcomfort en plezier.

deuter heeft voor élke route en élke wandelaar een geschikte rugzak, van de natuurliefhebber en gezelligheidswandelaar tot aan de sportieve en langeafstandswandelaar. En dat is zeker geen stugge, logge en onbuigbare tas… Dat laat deuter wel zien met haar lichtste serie wandelrugzakken ooit, de Speed Lite! De nieuwe Speed Lite 13 weegt bijvoorbeeld slechts 370 gram! Dit kleinere unisex model (alsook de 17 en 21 modellen) worden geleverd met een afneembare heupgordel om gewicht nog meer omlaag te brengen. Ook hier zorgt het deuter Lite rugsysteem voor superieur comfort. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld over de heupen en schouders, wat de belasting van de schouders en dus op de rug minimaliseert.

uitrusting deuter komootactie visual 2

Levenslange reparatieservice

Mocht je deuter-product ooit in de problemen komen en dringend een reparatie nodig hebben die je niet zelf kunt doen, dan helpt het merk je graag. Ze willen namelijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je favoriete items (en daardoor ook resources besparen). Want: repareren is beter dan weggooien. Deze opvatting is traditie bij deuter: al meer dan 120 jaar runnen deuter's gekwalificeerde specialisten de reparatieservice. Het merk biedt een levenslange reparatieservice voor haar producten!

En nu… op pad!

Heb je zin om op avontuur te gaan? Een niet al te lange wandeling, maar wel eentje waarbij je heel veel verschillende dingen ziet? En waarbij je er eventueel een nachtje weg van maakt? Bekijk dan snel deuter’s komoot collectie!

Meer weten over deuter en diens collectie?

Ga naar de website van deuter

Deel dit artikel